Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корумпираните вместо в затвора стават министри. Дали народът ще оживее и издържи още 4 години грабеж и беззаконие!

„БЪЛГАРСКИЯТ МОДЕЛ“ – КОРУМПИРАНИТЕ ВМЕСТО В ЗАТВОРА СТАВАТ МИНИСТРИ!

Няколко примера:

Бойко Борисов – Яневагейт, СМСгейт, АлоВаньогейт, ТиСиГоизбраГейт, грабежа на КТБ, грабежа на Булгартабак, умишлено загубеното дело и платените на Русия над милиард за Белене…

Румен Порожанов – достатъчно е да разгледате разследванията на Биволь за корупция и злоупотреби във фонд Земеделие под негово ръководство. Култови са „къщи за тъщи“, „гъски няма, но милионите са платени“ и др. Изключително вреден и опасен човек. Щетите са за милиарди. Българското село е убито.

Лиляна Павлова – публична тайна са милиардите откраднати от обръчите на Борисов, Пеевски, Гергов, Цветанов, Добрев и др. през схемите за пътна инфраструктура, стадиони, водни цикли и саниране, под покровителството на Павлова и Лазар Лазаров. Тотален грабеж. Тук щетите се измерват и в човешки жертви на магистралите и тунелите убийци, не само в милиарди.

Ивайло Московски – унищожаването на БДЖ и Български Пощи, чрез отддаване на външен изпълнител (фирма Асо Пирели, близка до Борисов и Пеевски) на разносната и инкасо дейност на Пощата на тройни цени. Щетите са за стотици милиони.

Мога да продължа да изреждам, но и тези примери са достатъчни за случващото се в България. А то няма нищо общо със случващото се в Румъния. Там гореизброените вече щяха да са в затвора с влезли в сила присъди и конфискувани активи за милиарди. И още човешки жертви на влаковете убийци.

Правосъдието е подчинено.Главният прокурор е пазител на мафията. Справедливост липсва. Възмездие няма. Мафията властва. И на този фон „заканите“ за 4 годишен мандат от страна на Буда и лакеите му от ОП, звучат като клетви.

И тук въпроса е, не дали правителството на Борисов ще издържи 4 години, а дали народа ще оживее и издържи още 4 години грабеж и беззаконие. Изборите , при наложения контрол от мафията върху целият процес, доказано не са изход.

Остава единственият вариант и възможно спасение за българите и това е гражданската революция , която да отстрани мафията от властта. Нещо като последен опит за спасение и оцеляване на един народ, подлаган десетилетия на геноцид и грабеж от собствените му управници-национални предатели.

БОЕЦ вярваме, че това е решението, което ще ни позволи да си подредим държавата. Първата стъпка, след това престоят още много.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

Бултаймс http://onovini.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!