Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колко струват чантите на Лиляна Павлова?

Милена Янинска

Ама някой ще каже ли най-накрая колко й струват чантите на тази жена?

Ако сте изпуснали поредната парламентарна постановка -  ПР-ката на Корнелия Нинова позна Шанел и Диор в чантите на бившия ни министър.

В отговор -  ПР-ката на Лили Павлова избухна възмутена! „Долнопробни жълто-кафяви вмирисани пасквили, в които се броят чантите, обувките и чорапите на опонентите. Да беше питала девойката, отговор щеше да получи.”

Но отговор така няма.

Кажете ни, колко струват чантите й? Ето – аз питам.

Колкото и да е красноречиво, обяснението не стига, за да ме убедите, че макар и „долно и типично ченгеджийско”, обвинението е неоснователно.

Не обявявате стойността им, което ме кара да си задавам и много други въпроси.

Защото обикновените хора не разбират от Диор и Шанел и няма как да забележат, че Павлова ги държи в ръцете си. Но обикновените хора знаят колко са 3600 лева. Някои от нас работят за тези пари цяла година! Други – половин година. Някои карат кола за далеч по-малко пари, а на други това им е сметката в болницата.

Долно  било да се обръща внимание на тези неща?

3000 евро.

По-долно е в страна като нашата да се разхождаш с ежегодния доход на хората, които са ти гласували доверие, с надежда да им облекчиш живота.

И това, забележете, е цената на една чанта.

Може би въпросът не е колко струват чантите на Лиляна Павлова, а колко чанти има Лиляна Павлова?! И откъде си ги купува?

От магистралите, от санираните кооперации? Подарък ли са? От кого?

И ако толкова струват чантите й, каква е цената на костюмите, колата (колите?!) й. Къде живее? Как? И от какво?

Не е моя работа?!

Напротив. Точно моя работа е. И ваша.

Тези отговори тя дължи персонално на всеки един от нас.

Защото заплатата на един министър е около 3500 лв. Ако само един негов аксесоар е два пъти по-скъп, а аз се чудя как да си платя тока този месец, заслужавам обяснение! И се надявам да има такова.   

И още – ако доходите на госпожата се окажат недоказуеми, каква ще бъде разликата между нея и онези жени, които ходят в Дубай и позират сами на снимките?

Във външния вид. И в спонсора.

За пореден път става ясно, че ако не ви се дават пари за силикон и пластични операции, можете да живеете охолно и ако станете депутат.

Настоявам Лиляна Павлова да продаде чантите си на търг и да дари парите за благотворителност, болни деца, изнемогващи възрастни хора. До някои от тях, все още не водят магистрали и дори няма хубави пътища.

Настоявам, освен нея, това да направят и всичките й колеги, ценители на елитните марки и материи.

http://www.lentata.com/page_9483.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!