Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъснаха заплатите в Нова тв: Вижте колко получават Дарина Сарелска, Ани Салич и останалите

Истината за заплатите в Нова тв излезе наяве: Дарина Сарелска, Ани Салич и останалите й колеги получават космически възнаграждения

След скандала с Васил Иванов лъсна истината за заплатата на Дарина Сарелска и подчинените й. Едва ли за някого е изненадващо да научи, че всички те получават космически месечни възнаграждения.

Разбираемо най-висока е заплатата на шефката на новините Дарина Сарелска. Всеки месец тя получава космическото възнаграждение от 15 000 лв.

Дарина Сарелска дава наставления на подчинените си от най-просторния и лъскав офис в Нова тв. Неслучайно всички го наричат аквариум.

След невиждания скандал, който избухна в частната медия, шефката на новините не се е появявала на работното си място от седмица.

Подчинените й разкриват, че тя нито си в взела отпуск, нито е в болничен. Просто не идва на работа, защото преживява много тежко случващото се.

През последните дни Дарина Сарелска дава наставления на подчинените си само по телефона. Контактува единствено с Ани Салич и Генка Шикерова, които ще я заместват за неопределен период от време.

Освен Дарина Сарелска и куп други телевизионери в Нова тв са с космически заплати. Сред първенците са Ани Салич, Генка Шикерова, Виктор Николаев и Ани Цолова, които месечно получават по 8 000 лв.

Противно на твърденията, че Виктор Николаев и Ани Цолова са с различни възнаграждения, оказа се че те получават равни месечни възнаграждения.

С 1000 лв по-малко от тях получават Лора Крумова и Галя Щърбева. Двете тв водещи се разписват срещу 7 000 лв месечно.

По-долу в класацията са Ники Дойнов и Даниела Тренчева. Въпреки дългогодишния си стаж в Нова тв и двамата получават по 6 500 лв месечно.

След тях в класацията е Марина Цекова, която получава 4 500 лв на месец. На дъното в класацията са Богомил Грозев и Марин Николов, които получават по 4 000 лв месечно.

http://www.razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!