Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан: Сорос разруши живота на милиони европейци

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Спорът ни е с голям американски спекулант, (Джордж) Сорос разруши живота на милиони европейци със своите финансови спекулации, заяви пред Европейския парламент Орбан, цитиран от БТА.

Сорос и неговите организации искат да вкарват по един милион мигранти в ЕС на година, отхвърляме това предложение, добави той.

Ако не сте съгласни с нас, готови сме за спор, но не ни съдете, призова той евродепутатите. Досегашните резолюции на ЕП за Унгария не издържаха изпитанията на времето, бяха провал, коментира унгарският премиер.

Искаме да говорим открито, дори това да не се харесва на всички. Не може да очакваме всички държави в ЕС да бъдат еднакви. Запазваме си правото да преценяваме сами с кого да живеем, заяви Орбан.

По-рано днес ЕК предприе наказателна процедура срещу Унгария заради промените в закона за висшето образование, които могат да доведат до затварянето на основания от Сорос Централноевропейски университет в Будапеща.

Комисията предупреди, че е готова да открие още три наказателни процедури срещу Унгария: за предоставянето на убежище, дейността на чуждестранните неправителствени организации, дискриминацията към ромите, както ги обяви преди 2 седмици Заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс.

ЕП днес реши да приеме нова резолюция за Унгария през май.

Дир.бг

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!