Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новата мантра: Бойко бил добър, ама кметовете и депутатите му били крадци, пък той, видите ли, не знаел! Помните ли мита за бай Тошо, че той не е...

Сипете си, ще ви е нужно. И четете.
Помните ли мита за бай Тошо, че той не е лош, ама тези надолу скапвали комунизЪма? Същата мантра се повтаря и за Борисов. Той бил добър, ама кметовете и депутатите му били крадци, а той видите ли не знаел. Та, сега ще ви кажа какво знае Буда и какво не знае.
Първо, ВИНАГИ преди избори Борисов заявява, че той лично одобрява всеки кандидат депутат, кмет и тн. и лично реди листите. И е така, като разбира се думата имат и Цв. Цв., Паунов, Велчев (преди Фидосова) и още един-двама. Обикновено се толерират бивши милиционери, военни, ченгета и комунисти. Това бе филтъра в началото.
През годините ГЕРБ изградиха структурите си и те се превърнаха във фамилно ООД-та по места, в които като местни феодали са се бетонирали определени хора и те са вечните кандидати. Промени се правят рядко и няма случайни хора. От СИК и ДС Борисов е научил едно нещо, мафиотска структура се ръководи чрез тотален контрол, като низшият състав се следи изкъсо и се наблюдава постоянно.
Конфликтите вътре в организацията дори се стимулират, защото така Вожда се явява в ролята на миротворец, а и тези долу хабят енергията си да се борят помежду си, в противен случай може да се съюзят срещу шефа. Цветанов издигна следенето и интригантството в партията в невиждани висоти.
Във всеки град има хора, освен официалното ръководство, които му донасят за всичко случващо се. Така следи всички, а и те се следят и клеветят взаимно. Ролята на Буда е просто да наблюдава, не да ръководи, а да контролира случващото се. Системата няма нужда от някакво ръководство, тя си върви сама. Всички крадат, плащат си по веригата нагоре през Цветанов за Борисов, те им осигуряват чадър чрез Цацаров и нови канали за крадлък и всичко си е ок.
Ако някой кмет или областен спре да плаща, спре да слуша, или отклонява повече за себе си, просто Буда го посочва и той бива смачкван през медиите , прокуратурата и ДАНС. Един бивш кмет , който в края на мандата си се уплаши и спря да краде, като спря една от големите обществени поръчки за няколко милиона и впоследствие бе хвърлен за назидание на кучетата и вече има осъдителна присъда ми каза – “ Знаят колко съм им дал, знаят дори колко точна аз съм взел и сега ще ми вземат всичко. Вече не съм кмет, но моето смачкване им трябва за да държат в подчинение другите след мен“.

И още един пример – през 2014г. имах среща с Борисов и го питах за ремонта на булеварда във Видин за 4.8 милиона, който няколко месеца след като го ремонтираха основно, бе разкопан тотално за воден цикъл. Питах го – ‘Вярно ли е, че е бил ремонтиран, като се е знаело, че ще го разкопават, само за да откраднат 1.8 милиона от ремонта и че тези пари са стигнали до него лично през Тошев и Цветанов“. Не получих отговор, но и не очаквах, самият въпрос бе отговор.

Още един пример – на тази среща дойде Никола ( жалък нещастник в ролята на ПР) който донесе папка с моето име от която извади разпечатки на мои изказвания, статуси, интервюта и тн. Както и снимки на хора , които са влизали във фирмата ми, като на тях бяха отбелязани имената им , в колко часа са влезли, в колко са излязли и дори една моя снимка в едно кафе с бивш общински съветник от ГЕРБ, нарочен за враг с партиен билет. Някой се е залагал пред сградата в която е фирмата ми е снимал мои колеги, когато са идвали при мен и дори някой ме е следял и е направил снимката в кафето. Луда ченгеджийница.
Буда не само знае всичко, а дори знае и това, което хората не знаят сами за себе си. И да се твърди, че Буда не знае, че кметовете му са крадци е смехотворно. Той не знае, че крадат, но си прибира комисионните от откраднатото?! Единствено съм склонен да повярвам, че не знае самият той колко е откраднал през годините, защото това се измерва в милиарди и сметките са трудни. Но, да допуснем, че наистина не знае, че собствените му депутати, министри и кметове са корумпирани, то задайте си въпроса, колко трябва да е тъп и малоумен в този случай и възможно ли е това?
Сипете си по още едно и си помислете…
Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“
Бултаймс

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!