Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф.Божидар Димитров: Ако имахме ракети СС-23, Ердоган нямаше да мисли за Кърджали

Изненада: ракетите Томахоук се оказаха български!? ВИДЕО!

Ние имахме ракети СС-23

Всички знаеха, че с тези ракети не можеш да спечелиш война, но можеш да причиниш непоправими загуби на противника. Тези ракети имаха възпиращ ефект. Не си заслужава за голите полета на Кърджали да дадеш 6-7 млн. жертви в Истанбул. Това заяви Божидар Димитров, припомняйки унищожаването на тези ракети преди години.

Той коментира и референдума в Турция: За някои хора резултатите в Турция са празник. За Реджеп Ердоган и Лютви Местан определено е празник. За много хора обаче, които аз познавам и те са много образовани, това е трагедия. Тези хора са европейци. На тези хора разчита Турция. Аз мислих, че те ме провокират като казваха: Трябва да се отцепим. Анадола не е Турция. Това каза в сутрешния блок на БТВ проф. Божидар Димитров, директор на НИМ. Съгласен съм с твърденията на Мехмед Дикме. Трябва да бъдем много внимателни.

Бойко Борисов не може да се пъчи като Ангела Меркел, но в същото време сме твърди. Гоним когото трябва, построихме оградата. Това са правилните действия. Аз съм за президентската власт. При нея се постигат най-добри резултати, каза още той.

Божидар Димитров каза още, че посланикът ни в Истанбул Надежда Михайлова има бизнес там. В студиото  стана ясно, че в  Турцияе една от дъщерите й, а двамата и мъже са бизнесмени.

FROG NEWS 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!