Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Палчев в апокалиптично писмо до Ахмед Доган: Обявил си война на Ердоган. Вече си поръчан!

Иван Палчев, бивш говорител на ДПС от 90-те години на миналия век и приближен на Ахмед Доган, изпрати в редакцията на Епицентър.бг свое писмо до почетния председател на Движението,
 
Припомняме, че в навечерието на референдума в Турция Ахмед Доган публикува ПОЛИТИЧЕСКО ПОСЛАНИЕ, в което се казва: "...На всеки би трябвало да му е ясно, че натискът, рекетът, принудата и заплахите целят възстановяване и „ демократично“ легитимиране на неоосманизма. Играта е ва банк!!!  За мен няма да е изненада, ако има трансфер на конфликтност и конфронтация на Балканите и в Европа. Защото на 16.04.2017 в съседна Турция имат референдум за преобразуване на Кемалистка Република Турция в Султанат. Безумие. Но е факт...
И сега Ние - и християни, и мюсюлмани, и всички етноси, сме в състояние да дадем исторически урок на всички, които си въобразяват, че имат историческото право да ни надзирават и направляват."...
 
Писмото на Иван ПАЛЧЕВ до Ахмед ДОГАН публикуаме без редакторска намеса.
 
АПОКАЛИПТИЧНО
Господин Доган,
Христос воскресе! Благодат и мир да цари в дома ти! Амин.
Отминалите Светли Празници прекарах в размисъл, доколкото това ми се удава.
Тази година Възкресението Христово съвпадна с референдума в Турция, спечелен с "малко, но завинаги" от Ердоган. Какво ще стане оттук насетне, никой не знае. Може би ти като част от "имперското"(с ударение на първата сричка), знаеш нещо, но не го казваш.
 
Но на всички стана ясно, че си обявил война на Реджеп Тайип Ердоган, кандидатът за нов Падишах на турците. Още от момента, когато сиктирдоса Лютфи Местан. После с писмото за Руската Душа – привидно нямаше отношение към темата, но през много криволици и околни пътища, пак се стигна до нея.  И накрая с вулканичното изригване "Играта е ва банк!".
 
Пред очите ми още се мяркат ошашавените физиономии на разните му пробългарски националисти, ляво-десни и горе-долни субекти, които се мъчат да преглътнат възклицанието си: "К,во става!"
 
Често си споделял колко ти е криво, че българите все още не те приемат. Не за свой, такива стремежи си нямал. Не те приемат за част от Ордата. А вече си на 63 години. Да ти дава Господ здраве, ама това са си години. Скоро като мен, ще започнеш да си говориш с Онзи отгоре. 
 
Е, нима ще си отидеш, когато и да е това, в по-добрия свят, без да си приет от своите съотечественици? По всичко личи, че съотечествениците ще те запомнят с нещо. Но не с работата ти за спасението на България от етническо-религиозната война в началото на Прехода.  
 
Ако те запомнят, то ще е след края на битката ти с Ердоган. И в зависимост от резултата и, може и да те припознаят. 
 
Преди няколко дни един ми каза съвсем сериозно, че вече си "поръчан" и дори било платено за това. Човекът не знаеше от кого, но беше явна алюзията за Турция.  
 
Над 50 години се занимавам с изследване на атентатите и тероризма в човешката история. Оказа се, че Турция е сред малкото държави, използвали през ХХ век атентатите извън границите си за постигане на националните си цели. Да не би да има промяна?

Има и още нещо и то е от сферата на фантастиката. Българските турци са светски хора и още не са поразени от отоманското задръстване на съзнанието им. Но мнозина от тях биха възприели позицията ти не като антиердоганска, а като антитурска. И отливът от ДПС може да продължи. Натискът от страна на Ердоган ще се засилва. Ти много добре знаеш за силата на парите и особено на многото пари. Представям си момента, когато някаква друга партия, алтернативна на ДПС, влезе в парламента. Това би било крах на идеята ти за общото, което съществува чрез своите разновидности. 

Спомням си за думите, изречени от теб преди години: "Аз съм създал ДПС и само аз мога да го унищожа!" Звучи апокалиптично, но в същото време и реално. Така ли е?
Какво става, ако утре в Българския парламент влезе голяма група депутати от анти-ДПС партия? Тази партия ще е правоверно протурска. Създава проблеми на България, заплашва нейната териториална цялост. Страната ни не може да гъкне, защото плешивите соросоидни гурута в Брюксел ще пазят правата на човека и малцинствата.

Казано носталгично Българската Орда няма да може да реагира и по други причини. "Армията" и е две дивизии и половина. (Някога се опитали да говорят на Сталин за силата на папата и Ватикана."А каква е числеността на армията на папата?"- запитал създателят на руската атомна бомба, благодарение на което Русия днес съществува.)

Всичко читаво, което може да държи оръжие, се е изнесло из разните краища на света. Тук са останали такива като мен – 75-годишни. Утешават се,че имат по 1-2 чифтета в касите си, като членове на Ловно-рибарския съюз.
Ама сме били членове на НАТО, това братско сдружение на антируски съюзници. И т.н. цивилизован свят нямало да допусне и грам земя българска да бъде преместена някъде другаде. Ела ме ритни! 

А как ще реагират българските турци и мюсюлмани? Мозъците им ще са получили първите промивки – за величието на Империята,за Великолепния век, за това каква гордост е да си имперски турчин.

И какво: поредният гей – външен министър на България и брат му – човешко недоразумение във вид на военен министър ли ще поведат българите в последната им битка?

Чак тогава българите ще си спомнят, че имаше един Ахмед Доган, наше момче, дето правеше всичко цивилизовано и както трябва.
Ама ние не го припознахме за лоялен наш съотечественик.
И ще запеят песни – като тези за Иван Шишман.

Иван Палчев – ако даде Господ, бъдещ опълченец.

http://epicenter.bg/article/Ivan-Palchev-v-apokaliptichno-pismo-do-Ahmed-Dogan-/125366/11/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!