Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Акад. Петър Иванов: Султан Ердоган каза, че Булгаристан е бил и ще бъде част от Османската империя

КО СТАНА ВЕ? ЩО НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА ЗА РЕФЕРЕНДУМА НА СУЛТАН ЕРДОГАН? ЩО НЕ ГО ПОЗДРАВЯВАТЕ ВЕ? ДЕ СА ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ТЕЛЕГРАМИ? ДЕ Е РАДЕВ? ДЕЙ КАРАДЖАТА? ЩО „ПАТРЕОТИТЕ“ НЕ ВДИГАТ РЕВОЛЮЦИОННА МАКЕДОНСКА ПАТЪРДИЯ?

Леле моя
сабя халосия!
Море люта
одринска ракия.

ЗАЩО ДАЛАВЕРКО, ПЕРКО И ПОСЕРКО СЕ СНИШАВАТ КАТО ПРЕПИКАНИ МИШКИ, ИЗКРЪШКАЛИ КАЗАРМАТА, НАЛИ ТУРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КАЗА, ЧЕ БУЛГАРИСТАН Е БИЛ И ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ЧЕ ВОЙНАТА НА ПОЛУМЕСЕЦА С КРЪСТА ЗАПОЧВА? НАЛИ ПИШМАН НАЦИОНАЛИСТИТЕ ПЕЕХА НА ГРАНИЦАТА:

„Леле моя
сабя халосия!
Море люта
одринска ракия.“
КО СТАНА?

Асоциацията на шивашките фирми и Националното сдружение на частните шивачи и шапкари обявяват, че повече не са в състояние да приемат поръчки за ушиване на турски потури, бурки, фереджета и фесове, производствените мощности на шивачниците били заети за три месеца напред, частните шивачи можели да приемат поръчки по изключение само след писмена препоръка от ДОСТ.

Правителството дало строителни разрешения за построяване на още 1 500 джамии (стават общо 4 000) и на 1 000 турски бани.

МК Кремиковци ще преобразува производствените си мощности и ще стане Национален комбинат за производство на ибрици „Евгени Михайлов“.

ЦСКА се преименува на „Кармъзъ бахча 2017“.

Столица на Булгаристан става Ески Джумая (бивше Търговище).

Всеки булгаристанец ще може да има четири жени, като хубавеца на фотоса долу.

Ликуй, народе!

Акад. Петър Иванов,
Демографски център към БАНИ

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!