Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гражданско движение – „БОЕЦ“: 21 причини новото управление на ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт

Ето защо никое комунистическо управление не може да бъде свалено от власт:

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Гражданско движение – „БОЕЦ“

21 причини новото управление на ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт

1. Недопустимо е в 21-ви век страна членка на ЕС да бъде управлявана от бивши комунисти и агенти на Държавна сигурност.

"В България не е имало комунизъм." Чуете ли това твърдение от някого, независимо дали ви е симпатичен или не, направо го зачеркнете от списъка на българите. Това не са българи.

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

2. Заметената истина за фалита на банката и прякото участие на Борисов във фалита на КТБ.

3. Яневагейт разкри мафиотската същност на управлението на ГЕРБ и влиянието на изпълнителната (мафиотската) власт върху съдебната система.

4. Умишлено загубеното дело за Белене от правителствата на Борисов, Орешарски и Станишев е най-голямото национално предателство и престъпление в новата ни история, което трябва да бъде разследвано и виновните вкарани в затвора, а не да ги връщаме на власт.

5. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ България стана най-бедната и корумпирана държава в Европа.

6. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ българите станаха най-бедната , болна, изчезваща и нещастна нация в Европа.

7. Провал в съдебната реформа и липса на желание за борба с корупция, защото управлението на ГЕРБ се крепи на корупция и схемаджийство, въведени като стил на управление.

8. Над един милион българи бяха прокудени от страната при управлението на кабинетите Борисов 1 и Борисов 2, заради липсата на справедливост, беззаконието, рекета върху бизнеса и зверската корупция.

9. МВР и прокуратурата са превърнати в бухалки в ръцете на управляващата ни мафия, използвани за репресия срещу непримиримите и будни българи, вместо да защитават интересите на обществото.

10. Държавните институции са превърнати в свърталища на корумпирани и некадърни партийни мишки, изпълняващи поръчките на своите господари. Тази некадърност и корупция води до срив в работата на институциите и това струва човешки животи.

11. Няма нито един осъден за корупция, а всеки опит за съдебна реформа водеща до резултати е провален и обречен.

12. Пеевски става все по-дебел, което доказва, че симбиозата между Борисов и Пеевски се задълбочава за сметка на все по обедняващият народ.

13. Доказаните зависимости на Борисов от страна на Ердоган и Путин заради разкрити канали , в които Борисов участва пряко, за контрабанда на каптагон, оръжие и цигари през Турция за Сирия и Ирак. Не ни трябва престъпници – чужди марионетки за управници. Това убива България.

14. Престъпление е да търпим управление от престъпници.

15. Държавата е превърната в ченгеджийница, а подслушването , страха, заплахите и омаскаряването на неудобните чрез слугинските медии и прокуратурата са начините, чрез които ГЕРБ, Борисов и Пеевски крепят своята власт.

16. В регионите на страната партийните лидери са превърнати в местни феодали, които деребействат и източват бюджетите на общините. Хората са превърнати в крепостни селяни зависими от волята на феодалите. Държавата на мафията.

17. Недопустимо е хора като Валери Симеонов, Волен Сидеров и агент Иван да бъдат част от управлението на страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като ги отстраним от властта.

18. Недопустимо е доказан лъжец, престъпник, контрабандист, мутра и мафиот като Бойко Методиев Борисов да продължава да управлява страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като го отстраним от властта.

19. През изминалите девет години управление на ГЕРБ видяхме – ширеща се корупция, източване на европейски фондове, хиляди случаи на корупция, партийни калинки, подчиняване на съдебната система, липса на правосъдие и справедливост, тежка битова престъпност, показни убийства, тефтерчето на Златанов, Яневагейт, Ало Ваньо, Ти си го избра … Единственият начин това да бъде спряно е като отстраним мафията от власт. ГЕРБ и ОП са част от тази мафия. Не забравяйте Фидосова и Цв.Цв.

20. Два милиарда за саниране , а за болните деца събираме стотинки, за да бъдат лекувани. Пари за крадлък за мафията има, а за здравето на децата няма. Това е държавата на мафията.

21. Мафията убива, корупцията убива, некадърността убива. За да оцелеем като народ и държава трябва да отстраним мафията от властта и да си подредим държавата. Без комунисти, ченгета, мутри и мафиоти.

Гражданско движение – „БОЕЦ“

http://bultimes.com/21-prichini-novoto-upravlenie-na-gerb-i-op-da-bade-svaleno-nezabavno-ot-vlast/

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!