Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ротшилд изисква западните държави да нападнат Сирия

Събитието е от фундаментално значение, тъй като за първи път в Тяхната история, някой от неговия ранг въобще заема публично позиция по подобен външнополитически въпрос.
/бел.преводача./

Сър Евелин де Ротшилд призова западните държави „да се обединят като един” и „да се намесят” в Сирия, за да свалят Башар Асад и така „да въведат сирийците в новия век”.

Описвайки Асад като „брутален диктатор, който трябва да бъде изхвърлен на боклука” по време на негова мрачна реч за набиране на средства влондонското СитиРотшилд ИЗИСКА западните държави „да свалят режима на Асад”, тъй като е „несъвместим с благоприличието” и е „заплаха за нашите корпоративни ценности”.

Ротшилд напомни също така за фамилния им бизнес, началото на който поставят петимата братя, сформирали „първата и единствена истински глобална банкова система“, работещи в Лондон, Париж, Виена, Неапол и Франкфурт, в самото навечерие на 19-ти век.

Той каза: „Тези петима братя, работещи заедно и обменяйки информация и идеи, изградиха един изключителен бизнес, който замести границите и културите.

Само 200 години по-късно, тези бизнес — идеали, които удържаха проверката на времето, са поставени сега под заплаха от деспотични режими, които са несъвместими с приличието. Тези режими са заплаха за нашите корпоративни ценности”.

Сър Евелин, финансист — милиардер, който е женен за Лин Форестър де Ротшилд, не обясни обаче защо правителствата по света трябва да се вслушат в неговите искания за започване на интервенционистки войни в Близкия изток.

При все това, предполага се, че той настоява за нападение над Сирия, тъй като тази нация остава една от общо петте такива нации в света, чиито централни банки са неподвластни на контрола на Ротшилд.

През 2000 г., държавите, чиито централни банки бяха извън контрола на Ротшилд, бяха осем, сега, след предприетите нападения от Запада срещу тях, от този списък бяха извадени Ирак, Либия и Афганистан.

Ще бъде ли Сирия следващата?

Автор: Дмитри Бакстър
Източник: Your News Wire 
Превод: Р. Григоров Българска легия за информационна защита

Лондонското сити

Намира се в центъра на Лондон. Както и Ватикана, Лондонското сити е също частно притежавана и ръководена структура. То се превръща в независим щат през 1694 г., когато крал Уилям ІІІ Оранж отдава контрола на Англия и нейното богатство на банкерите. През 1812 г. Нейтън Ротшилд с измама отнема контрола над Английската банка и разрушава пазара. Същият подход е използван при изкуствено създадената Голяма депресия в Америка, и днес – при настоящата Световна икономическа криза. Всичко това им осигурява ВЛАСТ. Днес Лондонското сити е мощна финансова структура с най-скъпата квадратна миля на Земята. То включва частно притежаваната Ротшилдова английска банка, стоковия обмен, всички британски банки и клонове на повече от 400 чужди банки, както и над 100 щатски. Лондонското сити има своя полиция, съдилища, знаме и закони. То не е част от Лондон и Англия. Както и Ватикана и окръг Колумбия, то не плаща данъци на никого. В Лондонското сити се печата цялата преса, заливаща улиците на света, там е домът на британските свободни масони и основната част на Световния Паричен Картел, познат като Кралската власт. Кралската власт не е британското кралско семейство или монархия, а частно притежаваният корпоративен щат – Лондонско сити. То има съвет от 12 персони, които служат на корпорацията начело с Лорд Майер (титла). Това са представители на 13-те най-богати фамилии в света. Те са*:

Rothchild ( Bauer or Bower) – Pindar
Bruce
Cavendish(Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair(St.Clair)
Warburg(del Banco)
Windsor(Saxe-Coburg-Gothe)

Тези кръвни линии заедно с техните наследници ръководят Кралската корпорация на Лондон. Притежават земи по целия свят, а Британския парламент и първи министър са само публична фасада за скритата власт на тези управляващи фамилии.

http://bultimes.com/rotshild-iziskva-zapadnite-darzhavi-da-napadnat-siriya/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!