Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия: САЩ са държава ТЕРОРИСТ и съучастник на ИСЛЯМСКИЯ ДЖИХАДИЗЪМ!

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

Доналд Тръмп: САЩ са основният спонсор на международния тероризъм

Източник от разузнаването: Терористи и актьори от "Бели каски" в Сирия подготвят нова „бомбардировка с химическо оръжие”, за да обвинят Асад

Жертвите на химическата атака в Сирия ... възкръсват (видео) Клип показва как телата под саваните мърдат и говорят

Пол Робъртс: Химическата атака в Сирия е организирана от Вашингтон

ШВЕДСКИ ЛЕКАРИ БИЯТ ТРЕВОГА: СИРИЙСКИ ДЕЦА СА БИЛИ УБИВАНИ В КАДЪР, за да се създаде фалшиво видео за „газовата атака“ | „Белите каски“ съобщават за химическата атака в Сирия, ПРЕДИ ТЯ ДА СЕ СЛУЧИ | Истината за “Белите каски“ (ВИДЕО 18+

Автор Иво Македонски

Заместникът на постоянния представител на Русия в Съвета за сигурност на ООН Владимир Сафронков заяви недвусмислено, че агресията на Съединените щати спрямо суверенна Сирия е ПИРАТСКО НАПАДЕНИЕ, което помага единствено на терористите.

САЩ, по негова мнение, сега атакуват бойната авиация на сирийските правителствени войски, тоест онези, които през всичките тези 5 години воюваха самопожертвувателно с кървавия ислямски тероризъм. Крилатите ракети на янките падаха върху  бойците, самолетите и инфраструктурата, чрез които Сирийската арабска република се  противопоставя на международния тероризъм, вилнеещ на нейна територия. А воювайки за да опази страната си, сирийският народ  спомага да се сложи край на международния тероризъм.

Руският дипломат подчерта, че след ударите на крилатите ракети по Сирия, призивите да се започне процес на мирно уреждане на конфликта звучат изцяло лицемерно.

Защото в градовете Астана и Женева мирните преговори вече се водят и са отбелязали значителен напредък, но това явно не се е понравило на Съединените щати. Затова аз ви питам, зададе риторичен въпрос Владимир Сафронков, какво смятахте да постигнете като торпилирате започналите мирни преговори, които всъщност стартираха не по ваша инициатива, а по настояване на Русия?

Представителят на Руската федерация напомни, че Москва нееднократно е предлагала на Вашингтон сътрудничество и съвместни действия, както за пълното ликвидиране на терористите, така и за подготвяне на мирното бъдеще на сирийския народ. Но Вашингтон не само не е обърна необходимото внимание на тези призиви, но и реши да тръгне отново по пътя на конфронтацията с всички, които се борят с тероризма.

Руският дипломат призова политиците от Вашингтон да се опомнят и да проумеят, че техните действия в Близкия Изток са причина за огромни трагедии на много страни и народи от този регион.

Владимир Сафронков подхвърли на рязка критика и работата на Организацията по забрана на химическото оръжие в Сирия. По неговите думи тази „организация“ работи недобросъвестно като събира своите „факти“ от въоръжените групировки на така наречената сирийска „опозиция“, от Интернет, от социалните мрежи и прочие неправителствени организации, чиито произход и финансиране, меко казано, са неясни и съмнителни.

Тези „данни“ на „Организацията“ по забрана на химическото оръжие в Сирия, според руския представител, НЕ СТРУВАТ ПУКНАТ ГРОШ и никоя уважаваща себе си държава няма да ги приеме за достоверни.

Ще кажа нещо повече, заяви Владимир Сафронков. Вие се бояхте от едно наистина компетентно и независимо разследване на фактите около вашите блъфове за някакво наличие на химическо оръжие в Сирия. И то се бояхте с основание. Защото експертите веднага щяха да отхвърлят вашата напълно измислена версия за това, че в Сирия има някакво химическо оръжие.

В Сирия няма  химическо оръжие, твърдят от Комисията за ограничаване и унищожаване на химическото оръжие към ООН. Защото то бе отдавна унищожено под контрола на Комисията. И експертите много добре знаят, че ако наистина има химическо оръжие в Сирия, то наличието му не може да се скрие по никакъв начин. По простата причина, че съхраняването му изисква специални условия и бази, които веднага ще бъдат открити, както от наземното разследване, така и от космоса.

И какъв е на практика резултатът от това пиратско нападение на Пентагона върху сирийската авиобаза „Шайрат“?

Можем да кажем със сто процентова сигурност, че резултатът е само подпомагане на джихадистките групировки в Сирия. Нещо повече. САЩ вече не просто подпомагат ислямистите, които от 5 години избиват мирното население в Сирия. САЩ вече воюват ЗАЕДНО с тях.

Защото правителствените сирийски войски на Башар Асад, подкрепяни от руските Военно-космически сили са единствените, които се борят срещу терористите от „Ислямска държава“. А САЩ, вместо да им помогнат за унищожаването на тези кървави джихадисти, атакуваха законната сирийска власт и нейната армия. Затова с увереност може да се каже, че САЩ се наредиха между държавите-терористи, които подпомагат терора и воюват заедно с фанатиците от „Ислямска държава“.

И ако продължават в този дух да се опитват да лъжат света със скалъпените си историйки, то скоро ще се самоизолират и затворят в лъжите си. И това ще бъде краят на империята, наречена Съединени американски щати. И на техните задкулисни ментори от Транснационалните корпорации.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health
публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Да не забравяме: Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!