Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Въпроси, въпроси, въпроси.

Автор: Irini Zikidis, Фейсбук

Всъщност, единственият въпрос около Хан Шейхун е следният - достоверна ли е информацията за избити със зарин хора, между които много деца, която даде повод на САЩ да атакуват Сирия.

Ето и моите 5 стотинки по темата:

1. Трагедията се случва в населено място, контролирано от Ал Кайда. Повтарям - ислямистката организация Ал Кайда - факт, спестен от почти всички медии на неинформираната аудитория, който всъщност е пиронът в цялата история. Т‘ва е някакво малоумие, поредното инжектирано в съзнанието на масовата публика. Наистина ли твърдите, че най-сигурното доказателство за газовата атака е информация, идваща от терористична организация, която бутна кулите? Все едно Хитлер да праща снимки на убити в газова камера в Бухенвалд деца и да твърди, че зад това стоят Сталин и Чърчил;

2. Информацията се разпространява от един-единствен човек, скрит зад гръмкото име „сирийска обсерватория за човешки права“, живущ в Лондон. Сами преценете доколко информация, подадена от терористична организация на човек с притеснителни симпатии към ислямисти, е достоверна;

3. Основният въпрос - защо Асад, печелейки войната, би използвал зарин даже не срещу ислямистите на бойното поле, а срещу цивилни в тила, и би настроил международната общност срещу себе си, едва седмица след като Тръмп каза, че Асад остава власт?

Мен дори не ме притеснява фактът, че Тръмп атакува сирия в разрез на международното право - историята показва, че от много години насам САЩ, а от 3 годни насам и Русия, не се свенят да престъпят законите. Но горните три въпроса не ми дават мира. И не само това, ами попадам на следните прелестни факти.

4. Копирам разговор, на който попаднах онзи ден, на стената на двама лекари, единият от които патоанатом, по повод снимката на корицата на „либерасион“:

„Doc Ivo: Не говоря за обработване. Това е постановка, неумел драмкръжок. Аз ПОЗНАВАМ смъртта, вервай ми. Събрали са най-хубавите момченца, препасали ги като джизъс, подредили ги така, че никое да не скрива другото, накарали са да заемат невероятни, но изразителни пози и мимики...а смъртта има само едно лице и една поза- пълен релакс на мускулатурата. Всички мускули по красивите артистчета са напрегнати, шиите изпънати, а горе десно виждам акушерска ръка и тетаничен гърч едновременно. Не е нужно да я показвам на Ilian Iliev, та да се изходи като патоанатом. Иначе театрали сред нас бол, ще разпознаят динамичното осветление и търсения блър ефект. Тези на снимката НЕ СА МЪРТВИ. За следващата, на която мият обгазените, да, истинска е. Което не потвърждава наличие на БОВ, даже наопаки, с това облекло и елементарни маски, надали ще живеят повече от голите...Много евтино. Като литография от средата на 19-ти век от панаир..

Ilian Iliev: ..всичко е театро...постановка просто…“

5. И не стига това, ами и попадам на видео, в което шведските лекари за граждански права излизат с притеснителни заключения, че на база снимковия и видео материал няма никакви доказателства децата да са убити от зарин, затова пък смятат, че е възможно да са убивани в момента с инжектиране на някакви вещества.

6. И не стига това, ами попадам и на интервю по БНР на професор по химия Михаил Харалампиев, който нарича атаката „груба и скалъпена набързо постановка“ и твърди, че заринът би убил всички юнаци, които подмятат мъртвите деца с голи ръце.

Въпроси, въпроси, въпроси. Лошото е, че си ги задаваме една шепа хора, докато оядената, мъртвородена мейнстрийм журналистика услужливо промива атрофирали мозъци.

http://www.lentata.com/page_9427.html

Пол Робъртс: Химическата атака в Сирия е организирана от Вашингтон

ШВЕДСКИ ЛЕКАРИ БИЯТ ТРЕВОГА: СИРИЙСКИ ДЕЦА СА БИЛИ УБИВАНИ В КАДЪР, за да се създаде фалшиво видео за „газовата атака“ | „Белите каски“ съобщават за химическата атака в Сирия, ПРЕДИ ТЯ ДА СЕ СЛУЧИ | Истината за “Белите каски“ (ВИДЕО 18+

Да бъдем откровени докрай. Човекът никога не е бил ценност пред интересите на алчните безскрупулни същества 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!