Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бесен скандал в трамвая, ватман вади метален прът, мургав пътник го плюе и говори за турско робство!

Страшен скандал се е разиграл днес в трамвай номер 20 в столицата. За това разказва мъж, пътувал в него. Той успял да заснеме грозната сцена и публикува видеото във Фейсбук.
Ето какво разказва той: „Трамвай № 20, неделя, 11:45… Както е спокойно, в трамвая се качва един катун с четирите си деца, но попадат на проверка.
Естествено, те са без билети и биват таксувани. Започва се скандал, в който най-наглият от малцинствената общност казва: „Аз не съм българин, аз съм турчин. Нали знаете историята, нали сте умни?!“ От там ватманът спира и отваря вратата, сганта да слезе, защото му било писнало от „говеда като тях“, но при слизането същият този гнусен индивид с тъмен тен се изплю върху ватмана.

Ватманът с един метален прът в ръката слезе и за малко да се стигне до бой. Как може да са толкова нагли, гнусни, глупави и най-вече смели?!? При цял трамвай те гордо ни напомниха 500 години робство, гордо заплюха българин и чак ни заплашваха със съд.
Щяха да ги изядат, всички им се нахвърлиха, но с право. Не съм расист, но как да не стана при такива гледки?!??“ Видео от случката може да видите тук:

https://www.facebook.com/groups/1197914466908211/permalink/1504731252893196/

http://www.blitz.bg/obshtestvo/besen-skandal-v-tramvaya-vatman-vadi-metalen-prt-murgav-ptnik-go-plyue-i-govori-za-tursko-robstvo_news503394.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!