Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зловещо предсказание на пророк: Нова световна война тръгва от скандал между САЩ и Русия заради...

В социалните мрежи в момента върви бурна дискусия за предсказанията на мъдрия старец Йон, който малко преди смъртта си "видял" скандал между САЩ и Русия заради... Сирия. Според ползвателите на мрежите Йон е описал началото на Трета световна война, съобщава Рен тв.

Според мъдреца в третото десетилетие на XXI две велики държави ще се сблъскат челно, в резултат на което "много кръв ще се пролее, много мъка ще донесе войната, ще изчезнат от картата на света цели страни и мирът никога няма да бъде предишния".  

Пророчеството му продължава така: "Ще се разгори адски пламък от изток на запад и само на север ще може от него да се спаси човек".

Хора, които са анализирали думите му, възприемат фразата "ще изчезнат от картата цели страни" като знак за използването на ядрено оръжие.

Старецът Йон е размишлявал и над бъдещето на Русия. Според него страната я чакат не малко изпитания, но бъдещето й все пак е благополучно. За това нещо според изследователи свидетелстват думите,че "от адски пламък човек ще може да се спаси само на север". Именно там, където се намира Руската федерация./Pik.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!