Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия е поискала разследване на предполагаемата химическа атака в Сирия

Русия е поискала независимо разследване на предполагаемата химическа атака в сирийския град Хан Шейхун, която САЩ използваха като предлог за извършване на ракетен удар срещу сирийска военновъздушна база, предава ТАСС, цитирана от "Фокус".

Тази позиция руската делегация е изложила на проведеното на 7 април извънредно заседание на целевата група за предотвратяването на огъня в Сирия. „Резултатите от заседанието показаха, че само руската страна има убедителни факти и аргументи, доказващи неучастието на сирийските въоръжени сили в химическата атака в Хан Шейхун. Руската страна поиска също така да се проведе независимо разследване на обстоятелствата около тази трагедия“, отбеляза дипломатически източник. Той допълни, че заседанието е било свикано по инициатива на Русия и се е провело под председателството на специалния представител на генералния секретар на ООН за Сирия Стефан де Мистура.

https://petel.bg/Rusiya-e-poiskala-razsledvane-na-predpolagaemata-himicheska-ataka-v-Siriya__202476

Химическата атака в Сирия: Кой е виновен и какво предстои?

Пол Робъртс: Химическата атака в Сирия е организирана от Вашингтон

Да бъдем откровени докрай. Човекът никога не е бил ценност пред интересите на алчните безскрупулни същества

ШВЕДСКИ ЛЕКАРИ БИЯТ ТРЕВОГА: СИРИЙСКИ ДЕЦА СА БИЛИ УБИВАНИ В КАДЪР, за да се създаде фалшиво видео за „газовата атака“ | „Белите каски“ съобщават за химическата атака в Сирия, ПРЕДИ ТЯ ДА СЕ СЛУЧИ | Истината за “Белите каски“ (ВИДЕО 18+

Германия спира помощта си за САЩ в Сирия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!