Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българско ли е българското външно министерство?

На 7.04.2017, “българското” министерство на външните работи излезе с позиция, в която обявява подкрепата си относно ударите на САЩ срещу сирийската въздушна база в град . Имайки предвид, че много американски отговорни фактори, политически субекти, както и съюзници от НАТО, се обявиха против атаката, не е ясно е дали позицията е била написана в сградата на МВнР или в сградата на американското посолство в София.
Ето и малко факти относно атаката с химически оръжия и последвалата атака с 59 крилати ракети Томахоук:
1. На 4.04.17 излиза новина, че правителството на Сирия е използвало химическо оръжие срещу цивилно население в контролирания от “бунтовниците” град Хан Шейхун (живеещият от много години в България сириец Дахер Ламот споделя, че градът е под контрола на джихадистите от Ал Нусра). Източник на новината е Сирийската обсерватория за човешки права. Организация състояща се от… един човек. Живеещ в… Ковънтри, Великобритания.
2. На 5.04.17 Русия иска извънредно свикване на Съвета за сигурност на ООН, на което да представи доказателства, че сирийското правителство не е използвало химическо оръжие, а е ударило сгради на джихадистите, в които се е приготвяло такова.

3. На 6.04.17 “българското” МВнР излиза с позиция, че осъжда използването на химическо оръжие от правителството на Сирия. Явно доказателствата са нещо ненужно за дипломатите ни, които заявяват, че “това е поредна атака с химическо оръжие срещу цивилното население на Сирия” и настояват за “установяване на фактите и подвеждане под отговорност на тези, които стоят зад него”. Ами ако джихадистите, които имат общ господар с нашето МВнР са виновни?
4. 
На 7.04.17 “съюзниците” от Турция и Саудитска Арабия изразиха готовност да се включат в бъдеща военна офанзива срещу Сирия след нанесения от САЩ ракетен удар.
Няколко въпроса, които ще останат без отговор: Кой изфабрикува новината, че сирийското правителство използва химическо оръжие? Какъв е мотивът за използване на такова, при условие, че сирийската армия щеше да поеме контрола над града до седмици или месеци? Защо САЩ извършват военни удари срещу суверенна територия на Сирия без разрешение на Съвета за сигурност на ООН? Защо българското служебно правителство надвишава правомощията си и излиза с позиция по този болезнен въпрос? Докога МВнР ще се управлява от американското посолство?
Както знаем, българската територия чинно изпълнява нарежданията на своите господари отвъд океана. Но е време България да се управлява от българи. Време ни е за Възраждане!

ПП “Възраждане”

http://bultimes.com/balgarsko-li-e-balgarskoto-vanshno-ministerstvo/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!