Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Въоръжавайте се!…Но не само с търпение, братя! Генералната развръзка дойде!

Не знам кой е по-разочарован – онези, които половин година с пяна на уста ни убеждаваха, че Тръмп е марионетка на Путин и сега разбират, че са били манипулирани, или ние, които таяхме някаква слаба надежда, че с Тръмп икономиката ще дойде на първо място и че военната истерия на Хилъри Клинтън може да ни се размине без да подпали и нашата черга.
САЩ удариха Сирия.
Без резолюция на ООН.
Без мандат от Сената.
Без провеждане на разследване.
Въпреки предупрежденията на западни източници, че източникът на видеото е Ал Кайда, и че вариантът Ал Кайда да са съхранявали химическо оръжие е най-вероятният. Особено на фона на военните победи на Асад на фронта, на който едва ли би му хрумнало да трови цивилни в тила.
Базираха действията си на ‘разузнаването’ си. Същото онова разузнаване, заради което:
През 1990 Буш Старши представи младо ‘иракско’ девойче, което да разкаже пред ужасения американски народ за зверствата на иракските войски, които убиват кувейтски бебета в кувьози. Хората са ужасени, САЩ нападат Ирак. Е, после се оказва, че девойчето е дъщерята на кувейтския посланик и целият спектакъл е изфабрикуван, за да имат повод за нахлуване в Близкия Изток, а истинската причина – изсмукване на петрол. резултатът – безброй избити иракчани.
През 2003 САЩ размахаха една епруветка, пълна с прах за пране, и обвиниха Садам, че има ядрено оръжие. Е, оказва се, че няма и всичко е било фарс, но това се разбира години по-късно. било заради петрола. Но е късно – страната е опустошена отново и е стартиран процесът, чиито горчиви плодове берем сега.
През 2016 администрацията на Обама опищя света, че в Алепо се извършва кланица, отново след сълзите на едно друго девойче – Бана – а след влизането на западни журналисти се оказа, че видео материалите, услужливо подадени от същите ‘бели каски’ са фалшифицирани. Въобще, сълзите на девойчетата със сърцераздирателни истории вършат добра работа за обработка на неинформираното население.
Над 3000 цивилни бяха убити в Мосул само в периода 19 февруари – 28 март от коалицията, предвождана от САЩ.

Ебати разузнаването. Или е калпаво, вероятността за което клони към нула, или има някаква хидън адженда. Някакъв тъп, тъп, тъп сценарий за постигане на големи цели, който ще ползват, докато работи.
Сега чакаме да видим реакцията на Русия и Китай. Ако Путин се сниши и предаде Асад, това ще попилее авторитета на Русия като надежден съюзник и ще навреди много на него самия вътре в самата Русия, където репутацията му се крепи само на външнополитическите действия. Ако отговори – отиваме към нещо голямо и страшно. Има сериозна вероятност и за сделка, която ще е мръсна и за двете страни.

Разбира се, фактът, че ислямска държава моментално атакуваха, е напълно случаен.
___
Бих добавил към последния абзац – и Иран.
И бих завършил, че времето на Путин да изчаква по-добри условия за неизбежните решения, които или трябва да вземе, или други ще вземат вместо него, и ще го унищожат, свърши.
Ако сега предаде на Асад зенитните системи С-400, или даже С-500, това при всички положения ще се разгледа от Тръмп по същият начин, както ако влезе в пряк въздушен и друг бой с американските сили в района, с руски войски.
Тоест,генералната развръзка дойде, без знчение – колко много и старателно се опитвахме да я избутаме назад (или напред) във времето…
Въоръжавайте се, но не само с търпение!
Източник от фейсбук. Не плагиатствам, самият източник не желае да се цитира името му.
Но споделям напълно мислите и тревогите му от постинга.

http://onovini.com/2017/04/%D0%B2%D1%8A%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%81-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!