Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ревизират бюджета на Кристалина в ЕС – схемата Кристалина за Сорос – бил „шизофреничен”

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

След като немски евродепутат разкри схемата Кристалина за Сорос, по която от евробюджета, за който отговаряше българският комисар от ГЕРБ годишно са подарявани 720 млн. евро на 20 НПО на милиардера Сорос за насърчаване на мигрантския поток към ЕС,  сега представителка на другата най-силна държава в Съюза и също на управляващата й партия – Изабел Томас от Франция, направи на пух и прах некадърността на изгонената. Като член на Бюджетната комисия в Европарламента тя обясни гласуваната в среда актуализация на финансовата рамка на Общността за 2014-2020, зададена от Кристалина. Безпощадното определение на евродепутатите в ресорния орган за резултата от работата на Георгиева е „шизофрения”, цитира влиятелното брюкселско издание EurActiv.

„Ревизията на многогодишната финансова рамка ще позволи на европейския бюджет да диша, но може отново да е недостатъчна, за да го нормализира”, обяснява пред френската редакция на сайта Томас. Тя добави, че ЕП си е гарантирал онова, което поиска от Георгиева, а тя остана глуха – мерки срещу младежката безработица, подсилване на т.нар. Младежка гаранция (2 предложения на лидера на ПЕС Станишев), гъвкав бюджет, изследване на собствените ресурси за освобождаване на някои фондове.

Вместо това, Георгиева наложи хем икономии, хем остави огромни дупки в бюджета за десетки милиарди евро. „Сега се връщаме обратно към онова, което трябваше да е направено”, коментира Томас. „С ревизията намерихме 6 млрд.евро, които ще пренасочим към най-социално чувствителните прогрлами, които изброих – например нови 700 млн. за Младежката гаранция, което е шанс за стартиращи предприемачи, за преквалификация на безработни и т.н. Каквото не се изхарчи, ще се върне в бюджетите на държавите – членки”, обясни още тя.

  За първи път бюджетът на ЕС се актуализира насред програмния период и мандата на Еврокомисията – правителството на Съюза. И е още 1 доказателство, че Георгиева е изгонена или е била принудена да напусне, за да може немец да въдвори ред в сметките на Общността.
Изведени са и 3 приоритета до 2020: сигурност, младежка безработица, миграция.

http://19min.bg/news/8/87437.html#87437 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!