Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъсна истината за Корнелия Нинова

Истината за Корнелия Нинова излезе наяве

Истината за Корнелия Нинова лъсна в пълния си блясък. По време на предизборната кампания социалистката заяви в национален ефир, че живее скромно със съпруга си. Тя сподели, че месечният им доход възлиза на 2500 лв.

Още тогава не стана ясно как с месечни доходи от 2500 лв двамата успяват да издържат и сина си Рафаел, който учи в САЩ. Още повече, че той все още не работи, а се е посветил единствено на следването си.

Папараци на „Ретро“ се добраха до интересен факт. Оказа се, че съпругът на Корнелия Нинова кара возило, струващо над 110 000 лв. Лъскавият джип се предлага само на пазара в САЩ и е марка Нисан. Интересно как той се сдобил с него.

Колко му е струвала доставката до България. И най-вече от къде са парите, с които го е платил. Едва ли с месечен доход от 2500 лв, човек може да си позволи подобен клас автомобил. 

Преди няколко дни папараци на Ретро.бг засякоха Митко Нинов на излизане от дома му в квартал „Красно село“.

Там той държи уникалния черен джип в гараж към кооперацията, в която се помещава семейното жилище на Нинови. Всяка делнична сутрин Митко Нинов пътува с луксозния джип до фирмата на Валентин Златев.

Както вече стана ясно, съпругът на Корнелия Нинова заема висока длъжност в „Лукойл“. В петролната компания той се занимава с тръжни процедури.

Шефът му също е помислил за неговото возило. Докато Нинов е на работа, колата му в е подземния гараж на сградата, в която той работи.

Докато той бръмчи из столичните булеварди с непознатия у нас американски джип, Корнелия Нинова се придвижва със служебна Шкода, управлявана от шофьора й, пише Ретро.бг.

http://www.razkritia.com/513026/%D0%BB%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!