Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Раните не зарастват: Сърбин преби пилот, бомбардирал Сърбия! Двамата случайно се засекли в кафене в Швейцария!

Раде Станчич от сръбския град Лозница пребил в кафене в Цюрих английски пилот, след като го чул на съседната маса с гордост да разказва, че е бомбардирал Сърбия през 1999 г.
Накрая сърбинът му казал: „Отсега нататък, когато се погледнеш в огледалото, ще се се сещаш за сърбите, които си убивал!“
Раде Станчич бил в кафенето със свой приятел и двамата разговаряли.

„Англичанинът на съседната маса беше заедно с местен политик и в един момент му каза, че е бил военен пилот и с гордост разказваше, че е бомбардирал „шибаните сърби“. Раде Станчич и приятелят му замълчали, когато чули англичанинът да споменава сърбите и 1999 г., разказва източник на сръбското издание „Информер“.
Тогава Станчич станал от масата и тръгнал към англичанина и неговия приятел.

„Обърна се към него любезно. Извини се и каза, че случайно чул разказа за бомбардировките на Сърбия. Когато англичанинът потвърди, Раде му каза, че добре ще запомни сърбите. Започна да го удря с юмруци, а след това грабна стъклената захарница и започна да удря с нея британеца. Бившият пилот беше целият в кръв, а приятелят му гледаше случващото се в шок“, разказа очевидецът.

Никой в кафенето не посмял да се намеси. Тогава Раде Станчич казал на пилота: „Когато се погледнеш в огледалото, ще се сещаш за всички сърби и невинни деца, които се убил“.

След това Станчич избягал от кафенето. По неофициална информация той веднага е напуснал Швейцария. Англичанинът бил отведен в болница.

http://www.dnes.bg/balkani/2017/03/31/ranite-ne-zarastvat-syrbin-prebi-pilot-bombardiral-syrbiia.336712 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!