Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Меркел и Европа като Халифат – Всичко това ще ни върне поне 500 години назад

Днес канцлерът Меркел призова клетите бежанци в Германия да изберат селата вместо градовете. Щяло да им бъде по-хубаво. Направо се хващам за главата.

Това не може да е истина.

Тази жена показва с всеки изминал ден колко далече е от реалността.

Жалкото е, че има много българи, вкл. и политици, които я подкрепят. Това е пагубно.

Да си горд от политиката на Ангела Меркел е съпоставимо с това да си горд, че си поданик на Османската империя. Ситуацията е идентична, защото в Европа върви проект за Халифат по подобие на Османския.

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Паралелно с това офанзивата на либералните апаратчици за подмяна на общественото мнение върви с пълна сила. Умни и красиви стипендианти грачат в истерия как „бивши“ халифатци от Близкия Изток и Северна Африка ще ни оправят демографската картина. Що за изродщина?

Погледнете обществата, от които идват, повечето от тях не познават нищо друго освен насилие, ритуални убийства, кръв, фанатизъм, преврати, бунтове и война. Как може да вярваме, че масата такива хора ще задвижат една високотехнологична индустриална икономика и в последствие ще бъдат нейния гръбнак? Трябва да си тотално откачен от вагона на реалността, за да го мислиш.

Наводнението на Европа с ислямски „бежанци“ е един цирк, който обаче е съзнателно организиран.

Целта на това наводнение е да претопи националната идентичност на народите, да пресуши техния устрем за културно, духовно и технологично развитие и да отмие чувството за национална гордост и самосъзнание.

Ако нещата продължат така, след 1-2 поколения това ще бъде постигнато, просто защото нашествениците демографски ще се "омешат" с коренното население на Европа.

Всичко това ще ни върне поне 500 години назад.

Два факта говорят в подкрепа на това твърдение - от началото на бежанския проблем през 2012/13 досега терористичните актове са се увеличили драстично. Най-големите касапници в Париж, Брюксел, Лондон и Ница бяха организирани от ислямски фундаменталисти.

Официалните данни за 2016 г. показват, че в Европа има 4000 бойци на Ислямска държава.

И сега, когато ИДИЛ яде голям бой както в Сирия, така и в Ирак, това принуждава чуждестранните ѝ бойци да се завръщат по родните си държави. Един вид битката се пренася от Близкия изток в Европа. Вместо да се защитаваме, ние отваряме широко вратите. Европейско самоубийство.

А на целия този фон припяват високоговорителите на Меркел, които неуморно ни повтарят какво светло бъдеще ни чака. И зоват за още заселвания, за още по-отворени врати, за още от извратената толерантност.

Е, не е ли изродщина?

http://www.lentata.com/page_9412.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!