Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След поредния удар срещу гражданите, какво? Накъде? 

От днес влиза в сила поскъпването на газта с 30%. Всичко останало ще се увеличи без много шум. Така работи държавата, когато е в ръцете на престъпници!
Не можем, обаче, да отречем, че нашите "държавници и политици" са изкусни престъпни играчи. Сами се убедихте как подбраха точното време и начин, за да вдигнат рязко всички цени и никой да не носи отговорност за този рекет на гражданите. А казвате, че били глупави! Глупави ли!?
Когато висят на комисионни от порядъка на много милиони рубли, политиците ни са като свръх бързи калкулатори. Освен всичко, виждате, че са един отбор в краденето и изнудването на гражданите. Доказателство за това е, че нито една политическа партия, не скочи против увеличението на газта, респективно всичко останало. Те се правят на заети с други, глобални, велики неща от световна величина. Защо да се занимават с нашите дребни човешки проблеми и грижи?
България се управлява от престъпници, които са заели всички държавни катедри. Няма да се уморя да го повтарям, докато видя с очите си в поведението ви, че сте ме разбрали!

Тези боклуци се изживяват като феодали, упълномощени с тази дейност от ЕС, но самите феодали не са европейци. Уверявам ви, че те презират европейците, но нямат нищо против да им вземат парите. И да бъдат лицемери, като самите европейски политици. Истински омагьосан кръг на смъртта.
След поредния удар срещу гражданите, какво? Накъде? Аз ви съветвам да влизате смело, но разумно в сивата зона на живот - като във война. Нямаме друг шанс за лично и семейно оцеляване! Нищо светло, нищо ясно и нищо честно - това е формулата. Същото поведение, каквото има държавната власт към всеки от нас...

Николай Марков, Фейсбук 

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10206618813988045

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!