Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Първата БОМБА НА ГЕРБ ГРЪМНА в ръцете им! ЦЕНИТЕ СКАЧАТ до небето! Чака ни гладна и ледена зима!

Всички стоки в България ще поскъпнат драстично.

Това ще се случи след като КЕВР обяви, че от първи април предвижда повишаване на цената на газта с 30 %.

Хлябът, който сега е около 1 левче и то не за килограм, ще скочи до 1,20 лв. Парното поскъпва с от 20 до 40 %, като най-рекордния скок ще е в Плевен. Засега токът ще се увеличи само с 10 процента, а заедно с горивата ще поскъпнат всички стоки.

Хлебопроизводителите поискаха по-ниско ДДС. Млекопроизводителите обявиха, че млякото и сиренето ще се продават на нови, значителон по-високи цени. Хотелиерите изплакаха, че рязко ще скочат цените в курортите, тъй като в ресторантите се готви на газ, а климатиците работят с ток.

От месопреработвателната индустрия също заявиха, че очакват нови цени, а фирмите- превозвачи вече преизчисляват билетите за междуградските превози.

Този внезапен шок, който дойде ден след изборите, разбуни народа и софиянци скочиха на протест пред сградата на КЕВР. Но платените герберски национални медии смотаха новината в най-далечния ъгъл на емисиите си.

Протести готвят също хотелиери, млекопроизводтели и хора от други браншове на мижавата ни рухнала икономика.

От КЕВР се оправдават, че вдигането на цената на газа е по искане на „Булгаргаз“. Държавата губела, като дотира тези загуби и е избрала най-лесния начин да ги покрие –  за сметка на крайните изпосталели потребители.

Поскъпват баничките, сладкарските изделия, всички храни и дори бозата.

Всъщност въпросното шоково увеличение беше капан, заложен от ГЕРБ за БСП, които се очакваше да вземат властта след изборите.

Политолози и социолози се обадиха под сурдинка, че увеличението е трябвало да стане плавно, но управляващите от ГЕРБ съзнателно са го задържали, за да не предизвикат бунтове у населението и да не получат шамар на изборите.

Ако очакваният герберски шамар се беше състоял, то тогава БСП щеше да попадне в първия от многото заложени от Борисов и хората му капани. Сега обаче, по ирония на съдбата, или по-скоро на изборните манипулации, ГЕРБ падна в собственото си минно поле и бомбите ще гърмят една след друга в техния двор.

Освен това, който и да беше спечелил, дълго отлаганите от Борисов някои непопулярни мерки, се стовариха върху главата му буквално часове след изборите.

Какво става, господин бъдещ премиер?

Нали щяхте да отривате газ в Черно море и не само да залеете страната, ами и да изнасяме? Къде е газта? Къде е френската фирма „Тотал“, която още в началото на миналата година си вдигна чукалата и си замина, но вие продължихте да биете тъпана колко много газ сме имали?

Нали щяхме да правим голям газов хъб?

Къде е и той, че нещо не го виждаме?

Къде е „Южен поток“, който щеше да осигури хиляди работни места и евтино гориво? Или докато „пляскахме руснаците“ през ръчичките, на тях им писна и го насочиха през Турция?

Къде са обновените реактори на АЕЦ „Козлодуй, какво става с АЕЦ „Белене“? Ами реакторите от „великата американска компания „Уестинг Хаус“. О, извинете, тя май онзи ден фалира!

Къде е газът от Азербайджан, който щеше да потече като пълноводен поток?

Докога г-н Бочко, докато се кланяте на САЩ и ЕС и изпълнявате всяка тяхна заповед, това ще става за сметка на народа?

Всяка страна от съюза гледа първо собствените си интереси и тогава общите. И ги защитава до последно!

Само ние стоим в стойка партер и още се надяваме либералистичния фалиращ ЕС да ни оправи.

Защо ти беше тая власт бе Боко? Защо бяха тези напъни и манипулации да яхнеш отново България?

Само заради егото си ли?

Сега как ще си изпълняваш обещанията за доходите и повишаването на жизнения стандарт, като той се срути още преди да си направил правителство?

Очаквай тези, които гласуваха /ако изобщо са гласували за теб/, сега да излязат по площадите.

И да ти поискат сметка за лъжите.

Българинът е търпелив човек, но когато му бръкнеш в джоба, по-точно в празния и съдран джоб, се събужда и скача да брани малкото, което му е останало.

Внимавайте, господин вечен премиер.

Този път събуждането ще е страшно!

И хората ще те изгонят не просто завинаги, но и много брутално!

Не денят, часът на истината наближава! Обратното броене започна! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

http://skandalno.net/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B3%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B8-175768/

Песен за Бойко Борисов! ВИЖ ВИДЕОТО:


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!