Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ТРЪМП ЩЕ НАКАЖЕ СОРОС – организаторът на «цветните революции»

YENI SAFAK, ТУРЦИЯ

Конгресътна САЩ иска да започне разследване по отношение  бившия американски президент Обама във връзка с това, че той е спонсорирал Сорос, организаторът на «цветните революции» в постсъветските страни и на Балканите.

Сенаторите отбелязали, че Обама е харчил пари дори за групи, които са склонни към насилие, тогава те са поискали незабавно прекратяване на интервенциите на САЩ с цел «разпространяване на демокрацията».

Това е избегнало от погледа ни, защото ние се бяхме съсредоточили върху Холандия, Германия и «жизненото пространство» ЕС, което намалява, но концентрира вниманието върху себе си.

Горната новина отразява част от властническите игри, които продължават между Тръмп и Обама в рамките на вътрешноамериканската трансформация и появилите се противостоящи фронтове…

С други думи, когато една от страните  спечели, всичко, което обещава е новина, която мигом заминава в историята.

«Искаме да се проверят програмите и сметките на всички институти на САЩ, които са извършвали дейности за разпространението на демокрацията. Искаме да стане ясно на всички, как без уважение към народите и независимостта на страните са се създавали политически безредици. Тези инициативи биха ни попречили да създадем полезни муждународни отношения…», казват сенаторите.

Просто да се разплаче човек…

Но Сорос — това е американски продукт, вероятността неговата глава да полети е само относно факта, че той застана срещу Тръмп. Сега явно ще последва разплата.

А финалът на всичко това ще покаже доколко Тръмп притежава действително власт и сила…

News Front 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!