Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В една нормална държава кризата с бежанците се урежда за един час. Нека да са два, но не повече…

В една нормална държава кризата с бежанците се урежда за един час. Нека да са два, но не повече…
Изпраща се жандармерията на границата и колкото войска е необходима, поставят се няколко картечници на проблемните места и се слагат надписи на английски и арабски, че ако някой иска да пресече границата – за това си има законно функциониращи гранични пунктове. Никой никого не спира да се нареди на опашка там. Другите, които пресичат на непозволени места, ще се смятат за нападатели на държавата и по тях ще се стреля на месо. А другите – да заповядат с документи на пропускателния пункт. Все още не мога да разбера – не е ли това нормалният начин? / Любомир Чолаков, Фейсбук

Нещата са прости, но явно не са за прости хора.

1. Завършва се оградата на границата. Бетонна! Като израелоегипетската. 5 метра висока, с вишки, кули, и системи за наблюдение и въоръжени постове.

2. Надписи на 4-5 езика, включително турски, и арабски: „Гранична зона! Стреля се без предупреждение!“ Турската граница е точно така. И наистина стрелят! Питайте Ердоган, или Бинали, ако не ми вярвате.

3. Минира се границата.

4. Предислоцира се полиция, жандармерия, и кашкавалената армия там. Зер, бюджета им е по милиард и нещо? Най-после ще изпълнят конституционните си права и задължения.

5. Разрешават се въоръжени гражданските отряди за патрулиране и самозащита по границата.

6. Подготвя се информационно населението. Без лъжи, измислени оправдания, и демагогия.

7. Натирва се БХК, и всички НПО и прочее античовешки и антибългарски „правозащитни“ соросидни организации, и се разрешава на полицията най-после да си бъде полиция.

8. Връщат се на Ердоган всички лъжебежанци, и всички, които на нас ни връщат от Европа, и от Сърбия.

Накратко, може, и все още може да се направи това, което направиха Унгария и Сърбия, и да се предложи на Балканите да направим местна „Вишеградска четворка“ по същия принцип: България, Гърция, Македония, и Сърбия. Всички ще се откликнат ВЕДНАГА!

Пламен Пасков , Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!