Следвайте "Буднаера" в Телеграм

326 хиляди жени служат във Въоръжените сили на Русия

Невъзможно е да си представим руската армия днес без представителките на нежния пол, които представляват 10% от личния състав, пише в материал по темата RT на 8 март. В момента към Въоръжените сили на Русия се числят 326 хиляди жени, като тази цифра включва както дамите под пагон, така и гражданския персонал.

Само в армията жените са 45 хиляди.
Жени изпълняват воинския си дълг в подразделенията със специално предназначение , в морската пехота, в мотострелковата и арктическата бригади като войници, матроси, сержанти, старшини, прапоршчици, мичмани и офицери.

Според руското законодателство жените не подлежат на задължителна военна служба, но могат да служат по договор. Редът за постъпване в армията е същият като при мъжете. За жените в руската армия не са предвидени отделни подразделения.

Всички служат заедно, но дамите-военнослужещи все пак живеят в отделни казарми. За тях са създадени и отделни нормативи за физическа подготовка, които се утвърждават ежегодно.

Всяка година броят на желаещите да постъпят в армията жени се увеличава, сочи статистиката. Представителките на прекрасния пол са привлечени най-вече от високата степен на социална защита: достойна заплата, социални гаранции, перспектива за получаване на служебно жилище и добро медицинско обслужване.

Руски дневник /bultimes.com

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!