Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Страшен скандал с брутална приказка за деца! Как по ангелите е въобще възможно това да излезе от печат!?

Сатанински приказки за планувано унищожаване на нравствения стандарт на децата...

Страшен скандал с брутална приказка за деца: Майка бута момченцето си живо в гроб (18+)

Брутална приказка за деца, която е част от нецензурираното издание на Братя Грим предизвика страшен скандал в социалните мрежи. Родители споделят съдържанието й и се възмущават, че това може да нанесе трайни последствия на детската психика и най-малкото да подтикне към брутално насилие.

Приказката разказва за малко, инатливо дете, което не слушало майка си и заради това се разболяло и умряло. А вече положено в гроб, изкарало над земята едната си ръчичка, но майката се опитвала да го зарови живо.
 

"Отвратително е това. Купих я на сина ми, без да предположа, че това са едни съвсем различни братя Грим. Той я чете половин час, след това дойде при мен разплакан. Не знаех как да му обясня защо има такива книги", възмущава се Елена Дюлгерова, която мислела, че подарява онези невероятни истории, които всички помним като деца, а всъщност се натъкнала на зловещ вариант.

Оригиналните приказки се появиха на книжния пазар в края на миналата година със заглавие "Братя Грим - детски и домашни приказки". Слави Ганев е превел двутомното издание от 1812 и 1815 година. Никъде в книгата обаче не пише, че те не са подходящи за деца до определена възраст, възмущават се родителите. Повечето от приказките в книгата са действително брутални, ето и още една от специалната подборка:

blitz.bg/obshtestvo/strashen-skandal-s-brutalna-prikazka-za-detsa-mayka-buta-momchentseto-si-zhivo-v-grob-18_news494261.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!