Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марин льо Пен ПРЕГАЗИ Евро-Парламента: Франция никога няма да бъде Васал на Германия и САЩ! Оланд да си ходи!

Мястото на действието е Европейският парламент! Светая светих на зловещия неолиберален проект на транснационалните корпорации, наречен за благозвучие Европейски съюз. Същият този ЕС – проект, създаден с едничката цел да пороби и унищожи народите и държавите в Европа.

Всички депутати в ЕП са обработени и платени от неолибералното лоби, за да гласуват, както им кажат онези няколко десетки свръхмилиардери, които все още си мислят, че владеят света.

Депутатите в ЕП получават огромни заплати. След два мандата се пенсионират и освен тлъстите пенсии, получават още стотици хиляди евро в кеш. Като „обезщетение“. За какво? Никой не знае! И никой не пита! Освен народите на Европа. Но тях никой не ги слуша. Защото няколко души в Европарламента и техните либерал-глобалистки ментори имат самочувствието на новите Владетели на Европа. Новите римски, пардон – германски патриции, които наблюдават равнодушно и с отегчение отстрани гладиаторските битки на народите за хляб и свобода.

И в това застояло от години блато, в което живуркат като в Рая 750 души, наричащи себе си „евро-депутати“, изведнъж избухна протестен вик! Една жена, председателят на Френския национален фронт Марин льо Пен, не можа повече да сдържа гнева си. А с това и гнева на милионите граждани на Франция и Европа.

Тя изрече истините, които никой евро-депутат и въобще западен соросоиден поликитан не смее дори да си помисли. Камо ли да ги изрече на всеослушание.

Затова гласът на Марин бьо Пен се извисява все по-силен и по-нависоко. Пълен с гняв и болка. Да, нейният глас е Гласът на френския народ. И на народите от цяла Европа.

Острите думи на Марин льо Пен се насочиха срещу главния заподозрян. Ангела Меркел! Фрау е главният, но не и единствен виновник за днешните беди на Европа. А те са убийственото мигрантско нашествие на радикални ислямисти, което заля европейските градове, рухването на жизнения стандарт, стапянето на средната европейска класа, неоглобалистките желания да се унищожат икономиките на държавите, зловещите опити да се превърне традиционна християнска Европа в жалка аморфна сбирщина, посредством финансиране на всевъзможни гейове лобита, вегетариански и етнически организации, секти и тем подобни крайно анархични агресивни малцинства, които се силят да унищожат семейството и възпитанието на децата…

Ангела Меркел е главният заподозрян. Зад  нея обаче се подават рогата на Мега корпорациите. Които имат сметка и работят в посока да превърнат Европа в мюсюлманско гето. И същите наливат милиарди в новата идеология „неолиберализъм“ с цел да разрушат суверенните национални държави и да унищожат техните народи.

Но в неочаквано настъпилият Ден на Гнева, на трибуната на ЕП излезе Марин льо Пен и нарече Меркел „провален началник на провалена организация“:

„Вашият Европейски съюз умира, заяви лидерът на Френския национален фронт. Вашият ЕС се мъчи да преживее още някоя и друга годинка само с помощта на шантаж, заплахи, унижения и политически гонения на всеки, който дръзне да каже, че „Царят е гол.

Вие Меркел, не служите на Европа, изкрещя в лицето на Фрау неудържимата Льо Пен. Вие служите на САЩ и танцувате по свирката на банкерите и големите Корпорации, които унищожават както френския народ, така и всички европейски народи. Вашата изкривена либерална демокрация не е нужна на никой в Европа, защото тя превръща народите във васали на Германия.

Мога да Ви уверя, продължи безстрашната французойка, че Франция никога няма да бъде васал на Германия! И никога повече няма да бъде васал на САЩ!

А вашият слуга Франсоа Оланд, когото вие и неолибералните ви господари направихте администратор на провинция Франция, можете да си го приберете в Германия или другаде. Защото нашата велика родина повече няма да приеме да бъде управлявана и унищожавана от домашна прислуга като Оланд,  или който и да било друг като него.

Защото, продължи Льо Пен, аз и френският народ представляваме друг свят, който зачита независимостта и суверенитета на държавите. Който е за пълно спиране на ислямисткото нашествие в Европа. Който е за многополярен свят и равноправно сътрудничество между свободни държави.

Бъдещето на Европа не сте вие! Бъдещето на Европа са свободните и суверенни държави, които обърнаха гръб и на Вас, и на Оланд, и на Саркози! И на вашия авторитарен ЕС! Защото искат да сложат край на тиранията!

Словото на Марин льо Пен бе посрещнато с овации от френските граждани. И доказателство за това тяхно тотално одобрение на възгледите и действията на лидера на Френския национален фронт са социологическите проучвания, които сочат, че тя вече се радва на почти 30% одобрение от френските гласоподаватели.

Ние от Skandalno.net споделяме този епизод от Европейския парламент, защото считаме, че нашите политици и държавници трябва да се поучат от него. И така последователно и твърдо, като Марин льо Пен да започнат да защитават интересите на българския народ и нашето българско отечество.

В противен случай те не са ни нужни! И спокойно можем да ги пратим да вървят при Меркел и Оланд- тоест на бунището на историята!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

http://skandalno.net/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%BB%D1%8C%D0%BE-%D0%BF%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-175348/

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!