Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Отворено общество“: в България няма демографска катастрофа и нелегални емигранти – Мит ли е демографската катастрофа?

Алексей Пампоров – експерт в институт „Отворено общество“, според когото в България няма демографска катастрофа и нелегални емигранти.

Костадин Костадинов

Ако трябва да отговоря кратко и ясно на този въпрос, отговорът е не. Ако трябва пък да се аргументирам, ще посоча няколко статистически данни, които говорят сами за себе си:

1. България е на четвърто място в света по отрицателен прираст (-0, 796% на година). Изпреварват ни само Сирия, Свазиленд и Молдова. Интересното е, че Сирия, в която има жестока гражданска война от години, ни изпреварва само с едни гърди – нейният прираст е -0,797%.

2. България е на трето място в света по застаряло население – средната възраст на българските граждани се изчислява на 41,4 години.

3. България е на 204-то място в свата по раждаемост, от общо 228 държави и колонии. За отбелязване е, че всички колонии имат по-голяма раждаемост от нас. Без изключение.

4. България е на 10-то място в света по смъртност – 14,3 на 1000.

Това са цифрите, които не всеки знае, но пък ако се поинтересува, може да намери в интернет. Отделно от това, дори и да не ги знае и да не се интересува, всеки вижда околната среда, в която живеем. Всяка година страната ни намалява с десетки хиляди хора, умрели или емигрирали. България умира и се намира в безпрецедентна за световната история ситуация, при която една страна без война, загуба на територия, епидемия или природен катаклизъм за четвърт век губи почти една трета от своето население. Всичко това е видимо за всеки нормален българин. Освен за една особена порода от национали предатели – соросоидите.

Според Алексей Пампоров, експерт в институт „Отворено общество“, демографска катастрофа в България няма. Даже напротив, раждаемостта се увеличава. Да, населението намалявало, но това било нормално, пък и за сметка на това се увеличавала средната продължителност на живота. Това последното не е ясно как точно се доказва, при условие, че е точно обратното, но когато почнат да казват на черното бяло, от „Отворено общество“ нямат спирка. Цялото творение може да се прочете тук, за да не се налага да го преразказвам. В него също така се говори и за това, че няма приток на нелегални емигранти, но пък за сметка на това има нарастване на говора на омразата. На финала стои изключителното умозаключение, че имало недоверие в публичните институции и държавността.

Написаното от Пампоров не е прецедент. Напротив, това е пример за последователно провеждана политика от страна на „Отворено общество“ срещу нашата страна и нашият народ вече повече от 27 години. В името на крайната цел – разрушаване на България и унищожаване на българския народ, адептите на тази организация не се свенят да използват всякакви средства и методи. Дори и когато държавата ни буквално агонизира, изправена пред перспективата след 10 години да не фигурира на картата, с просташка и арогантна наглост те се опитват да ни убедят, че измирането ни като народ е нещо съвсем нормално и не бива да се притесняваме от това.

Соросоидите отдавна са се отписали доброволно (и срещу солидно заплащане) от българския народ. Тfва е ясно за всички. Но въпросът, който все повече ме тормози обаче, с оглед на цялото им поведение, е дали не са се отписали и от човешкия род?

http://kostadin.eu 

В това видео подробно се изяснява ролята на социалиста комунист Сорос и неговите леви - комунистически организации в унищожаването на държави и нации


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!