Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Новите лица на БСП са на 70-80 години – кръвопийци, а другите са им деца и внуци!

Политическа партия ГЕРБ даде началото на предизборната си кампания за извънредните парламентарни избори. Събитието стартира в "София Тех Парк". На него лидерът на партията Бойко Борисов представи и всички кандидати за народни представители на ГЕРБ в 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР София.
 
Водещият  на събитието Евгени Будинов обяви на хората, че в тази битка, "битката за София", някой трябва да бие барабана. И заради това и Калин Вельов, който откри събитието със своите барабани, се е включил в листите на ГЕРБ.
 
„Днес е ден за прошка. Прощавайте, ако с нещо сме сгрешили. И аз към вас и вие към мен, но преди всичко към българския народ. При всички случаи е било неволно, а Господ прощава неволните грешки", каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
"Лъже ли лъжеца когато лъже, или казва истината. Който отговори на този въпрос, ще му пиша шестица. Спомням си как изглеждаше полето по река Марица, преди да стане магистрала. Днес видях как се постига резултат от калта. Когато бях кмет тук имаше грозни, забравени и изоставени казарми. Така беше навсякъде и беше само преди няколко години. И понеже нашето е много видимо и направено, това е успех на народа", обясни той.
 
"Госпожите от БСП искат да превърнат дебата ни в махленска свада. Добре, ще го превърнем. Връзката на ГЕРБ с народа ни различава от всички други! При първото разклащане в доверието, връщаме властта на народа. Аз нямам претенции да съм депутат. Ние усетихме, че не всичко което правим е добро. Загубихме връзката и се отдръпнахме, да се огледаме и да надградим това, което правим.  

Аз не искам БСП да гласуват за нас. Те няма да гласуват, както и вие за тях. Какво могат те да ни кажат? Какво построено ще ни покажат? Какво решение на проблем имат? Или си мислят, че като си повтарят лъжите някой ще им повярва", продължи бившият премиер.

"Вчера им слушам откриването. Казват, че било истина, че са спрели еврофондовете. Хайде да извикаме експерти да кажат. Те нямат доказателства, а искат кавга, с която да се отврати народа още повече от нас. Като дойдат избори се започва едно и също.

Било ни страх, да се разбираме като мъже... Единият иска да се боксира, другия да се бори, трети друго. Ние имаме претенциите да сме политици и да направим по-добро за хората. Като искаш повече пенсии и казваш как ще пребориш контрабандата, да кажат с кого и как. Искаме да ги видим. Те се обиждат, че искаме да ги видим. Знаят, че ако си покажат кадрите.. Новите им лица са на по 70-80 години - кръвопийци и другите им са внуци, синове и така нататък. Не се бъркаме в тяхната партия, да правят каквото искат. Но те се опитват да се бъркат при нас и да ни дават оценка. Ние прошка и обяснение дължим само пред народа", заяви Бойко Борисов и допълни: "Нашият проблем не е идването на власт а какво и с кого ще се случи, ако ние не сме на власт. Желая ви успех!"

"Простете за всичко, което не сме направили. Нямаме нито една политика, за която да се срамуваме. Кое да променим? Високият икономически растеж. Това няма да променим. Вярваме,че само образованият български гражданин може да успее", каза водещият листите в 24 МИР Владислав Горанов.  Той допълни, че промяната, която опонентите им предлагат, е фалшива. Горанов каза, че не иска да добавя името на Корнелия Нинова в листа с неуспелите премиери.

Томислав Дончев: Искам прошка! Нашата цел е по-голяма от победата

Първо, искам прошка! След това искам победа и няма да пропусна да го направя. В тази борба или състезание, кой както го приема, на нашите опоненти им е по-лесно, защото се стремят само към победата. Нашата задача е по-тежка. Ние имаме и други предизвикателства. Ние искаме да покажем, че сме по-добрите, а не че сме по лошите". Това каза Томислав Дончев на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ.

"Не можем да си позволим да инвестираме в популизъм и да храним страховете на хората. Имаме задачата да съхраним разума преди и след победата. Убеден съм, че ще се съхраним. Това не са нито първите, нито последните избори", допълни той.

http://epicenter.bg 

Нинова: Новите в БСП били "кръвопийци"?! Кой го казва - този, който напусна МВР, за да остане в БКП? - Росен Плевнелиев е бил начело на общинско ДКМС, атакува лидерът на БСП

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!