Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Позорище политическо @ телевизионно! Графомания и актьорлък. Само Гери Никол липсва

Политическата пасмина, която се е засилила да облъчва тоя народ с ТАКА НАРЕЧЕНИ „нови“ лица, дето щели да борят „паралелната“ държава и да „надграждат“ „видите си резутати“, преминава в сферата на гротеската.

Телевизиите & с нея от сутринта набиват в канчетата на нещото, наречено народ, на тази Територия „репортажи“ и „интервюта“ с кой от кого по-„виден“ представител на РЕЖИСРАНОТО ПОЗОРИЩЕ.

Калин Вельов и той щял да става депутатин. Некоя си Луиза Георгиева и тя. За оня къдърник от „Под прикритие“ Ивайло Захариев, нямаме думи. Стефан Данаилов – дежурен. Нона Йотова – ново попълнение. Любомир Ковачев, Калин Сърменов, Васко Кръпката…

Кого пропускаме? И има ли значение? Само Гери Никол липсва. Малка е още, засега татко и ще я замества. В сянка.

На целия тоя фон, по Нова телевизия цъфва бившият депутат Маноил Манев от ГЕРБ, който написал … „стихосбирка“. И чете с патос графомании от една книжка пред парламента. Потрес! Но същият този потрес е и илюстрация – на позорището.

Някой продължава да си въобразява, че като турнеш малко актьорлък в листите, и тук –таме – журналист, ама послушен, и хоп! – вече си преборил „законотворно“ „паралелната държава“, или си си „надградил“ Групировката Му.

И никаква естественост. Ама никаква. Надули се като пуяци пред влизане в поредния продуцентски нагласен „ВИП Брадър“.

Както казва Константин Парчев – той и Слави Бинев беше готин, ама когато беше в „Биад“ и го наби Георги Илиев.

Afera.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!