Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къде сте, бре, „русофили“?! Онемяхте. И на гърба на Решетников цопнахте в листите на БСП, чрез „Льотчика“ /НАТО/

Да сте чували и запетайка от т.нар. видни „русофили“ напоследък?

Де ги тия „видни“ противници на НАТО и пищящи срещу „инвазията в Черно море“? Где потънаха тия громатори на „льотчика“, преди да стане президент, и размазватели на Корнелия Нинова, преди наивницата, ах, тя /?!?/ да „спечели“ президентските избори?

Онемяха.

Немеят и след като стана ясно, че служебното правителство на Румен Радев „ще продължи политиката на Бойко Борисов“ по отношение на взетите решения с НАТО, респективно опълчване на Русия. Неми са и след тинтири-минтири лигавите „обяснения“ на Румен Радев във Фейсбук страницата му, как, ох, боли, хем ученията на НАТО в Черно море били тъй, хем били иначе.

Един от дружинката в кафенето на „Шипка“ 6 – журналистът Тома Томов, който вече се намърда в листите на БСП, беше изрекъл смеховатото, че „Румен Радев имал поглед на хищник“. Аре, бе!

Като е такъв „хищник“ тоя „льотчик“, що ли не се изръби и да рече, чрез служебното си правителство – ние сме служебен кабинет, правим мораториум на всички договорености до след изборите. Само, че тоя с „хищническия поглед“ и това не му стиска да направи.

На 14 февруари т.г. написах в АФЕРА: „БРАТЯТА“ ИСКАЛИ СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С МЕН? ОБЪРКАХТЕ ЧОВЕКА! АКО РЕША ДА СЕ СРЕЩАМ, ЩЕ Е С ПУТИН.“

Така започваше текста ми: „Получих писъмце. Няма да кажа от кого засега, но дължа не само нему отговор. А и на всички онези, които са се разпищолили и храчейки, и изливайки гнева си върху мен и сайта АФЕРА, правят жалки опити да оправдаят собствената си гузност, липсата на концепция, визия, план и стратегия за борба с „паралелната държава“, за сметка единствено на жажда за власт, въздушни кинти и битчици за постове и трохи.

Ето го и писъмцето:

„Формирането на про-руската партия тепърва предстои!

Преценихме, че в тази ситуация няма смисъл да се бърза!

Проф. Иво Христов е нашето предварително лице в този Парламент!

Това е, засега…

Забравих да кажа, че братята искат специална среща с теб!“

Тогава не написах кой е изпращачът на писъмцето. Сега ще го направя, защото потресът от всичко това, което се случва на тази територия, наречена българска държава, преминава миризмата и на долнопробен селски кенеф.

Писъмцето бе изпратено от проф. Людмил Георгиев до мен. И то след като АФЕРА публикува остър текст на Николай Марков, както и мой, за всички онези, които /и сега продължават/ си затварят очите за „надграждането“ и „приемствеността“ на мафията, осъществявано от БСП & Румен Радев, връщайки на власт Бойко Борисов и Групировката Му.

Пак прочетете писъмцето! „Про руската партия“ и „нашето предварително лице в парламента проф. Иво Христов“.

Върнете се и малко по-назад – когато същите тези русофили, хванати за пеша на ген. Леонид Решетников, обвиняваха Корнелия Нинова, че лъже. Днес някои от тях са вече в листите, съставени от БСП на Корнелия Нинова, а другите, аверите им, мълчат за НАТО и за „позицията“ на т.нар. служебно правителство на „льотчика“ им.

Ако човек се отдаде на конспиративността, ще вземе да стигне до извода, че използвайки ген. Леонид Решетников тия родни русофили, катерейки се по гърба му, именно чрез него се набутаха под крилото на … Корнелия Нинова. Как става това, срещу какво и поради каква причина „договорились“ – отговорете си сами.

Пропускат обаче видните родни „русофили“, че Путин патки не пасе, що се отнася до българската ситуация. И „про путинска партия“ ще има – нанай!, особено с такива „предварителни“ лица в листата на БСП, както и тяхната компания.

България се превръща в плацдарм на световен сблъсък, натовският ни генерал – президент се гърчи разкрачен, белким не отнесе на финала хурката, и на мен най не ми прилича да кажа това, но тъй като говоря истината, дори и когато тя ми създава врагове, по отношение на решението на служебния кабинет за учението на НАТО в Черно море, с коментара си Борисов беше прав.

Не друг, а проф. Людмил Георгиев ми разказа как е присъствал веднага след избирането на Румен Радев за президент на телефонен разговор между Радев и проф. Иво Христов. Радев звъни на Христов и го пита как е. А проф. Иво Христов му отговаря: „Чакам те да се насереш“.

Е, насра се.

Покрай него и т.нар. видни родни русофили.

Които влязоха в мръсния сценарий, да борят „паралелната държава“, създадена от Бойко Борисов, набутвайки се в листата на БСП на Корнелия Нинова, която с всичките си действия /а не театрални думи!/ връща същата тая „паралелна държава“ за трети път на власт. А в сценария е заложено и това – ако и на следващите предсрочни избори, които ще са или в края на годината, или в началото на следващата  пак /уж/ не се разберат – в името на националните интереси най-накрая официално да се прегърнат.

Мълчат видните родни русофили, подслонени в листите на БСП, и за НАТО в Черно море. И си мислят, че след бъдещите им лицемерни речи в аланкат – парламента, ген. Решетников ще ги спаси.

Да, де, ама Путин не вярва на сълзи. Особено щом става дума за български.

Защото все са крокодилски.

Веселина Томова

http://afera.bg/%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D1%85%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BD.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!