Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цвета Кирилова: Вярвам в непобедимия български дух

Вярвам в непобедимия български дух. Във всичко свято и завещано ни от нашите Отци. Вярвам, че ще се оправим, когато българинът за българина е важен! Само си представете цялата деструктивна енергия между хората сега да тръгне в обратна посока. Лошите чувства да станат добри. Не да пречиш, а да помогнеш.

Не да мразиш, а да обичаш. Не да унищожаваш, а да съграждаш. Не да се кланяш на измислени герои, без силен родов дух, а на своите, които са ти завещали знание за подем, в което само трябва мотивация да се включиш. Не да заличаваш традиции, а да ги възраждаш. Не да бъдеш егоист, а да си алтруист. Не да враждуваш, а да поддържаш мир. Не да отнемаш животи, а да ги създаваш. Не да си в зоната на материализма, а в духовността. Там ни е силата. Тази е нашата отредена територия. 

Външното богатство е несъизмеримо с вътрешното. Едното е жалка имитация, другото е същност. Едното измама, другото жива реалност. Материалното е визуална заблуда, духовното е вътрешна истина. Енергията на духа се култивира с вяра, обич, подкрепа. Даваме ли, ще получим. Можем да отдадем енергия и на изгнилите ябълки и те се нуждаят от храна преди да се разложат. Българинът на българина трябва да помага навсякъде и всякога. Разделението по цвят, подражание и щури мисли, отслабва силата на хората. Българинът е духовно богат човек. Той прощава и продължава! И знам че след не много време всичко ще се оправи и България ще пребъде...

"Продължаваме напред!"
IYI

http://tsvetakirilova.blogspot.bg/2017/02/blog-post_20.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!