Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И внуци на министри на Тодор Живков в листите на БСП и ГЕРБ - Бойко Борисов: Новите лица на БСП ни четяха в школата в Симеоново

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме

Бойко Борисов: Новите лица на БСП ни четяха в школата в Симеоново

Georg Georgiev: Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

Бойко Борисов: „като гледам и на ДПС листите, и на всички останали, като слушам и какви раздори има в другите партии, това, което виждам пък – нови лица в БСП. Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната, Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът“.

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Децата на видни дейци на БКП намират място в новите кандидат-депутатски листи. Но броят им е недостатъчен за самостоятелна парламентарна група.

Най-много, както може да се очаква, са в БСП.

Водачът на червената листа в Силистра – Стоян Мирчев, който беше депутат и в предишното Народно събрание, а освен това е член на Изпълнителното бюро на БСП, е от популярна червена фамилия. Негов баща е социологът проф. Михаил Мирчев, а дядо – членът на ЦК на БКП Стоян Михайлов.

За място в 44-ия парламент ще се състезава и внукът на министъра на вътрешната търговия и член на Политбюро от времето на социализма Пеко Таков – Иван. Неговият баща е не по-малко известен, това е бившият телевизионер Янчо Таков. Сега Иван Таков е десети в 24-и избирателен район в София и следователно може да разчита на място в Народното събрание само, ако събере достатъчно преференции.

Законодателния храм щурмува и Ана Пиринска, дъщеря на Георги Пирински и внучка на шефа на УБО от времето на социализма – ген. Илия Кашев. Тя също е в листата за 24-и район, но на 12-а позиция.
Няколко позиции след нея е дъщерята на Нора Ананиева - Ана, която е класирана 17-а. Нора Ананиева бе вицепремиер в двете правителства на Андрей Луканов, а също така и шеф на червените депутати в парламентите от 1990 и 1994 г.

Дъщерята на покойния соцдепутат Димчо Михалевски – Петя, също е кандидат-депутат. Тя е втора в листата в Кърджали. Михалевски пръв заговори за нередностите при строителството на магистрала „Тракия“.

Синът на колоритния бивш депутат от БСП Илия Баташки – Атанас, е осми в червената листа в Пловдив – град.
На последно място в листата на „БСП за България“ в 25-и район в София е Владимир Илиевски. Неговият баща Радослав Илиевски също бе народен представител от БСП.

Деца на бивши величия обаче не липсват и в листите на ГЕРБ.

Сред водещите лица на партията, например, е Лиляна Павлова – министър на строителството в двете правителства на Бойко Борисов. Нейният дядо, Георги Павлов, също е бил министър – но на химията и металургията, както и председател на комитета по опазване на околната среда по времето на Тодор Живков. Баща й – д-р Павел Павлов в момента е зам.-ректор на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

Политологът Антон Тодоров, който сега е пети в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в 25-и избирателен район в София, коментира произхода на Павлова в интервю за „Блиц“. В края на декември 2013 г., той казва за нея: „Тя произхожда от един от най-кървавочервените родове, в които няма нито един, който да не е бил в ЦК на БКП. Нейният дядо е най-дългогодишният член на ЦК на БКП – цели 32 години!“

Червен произход има и водачът на ГЕРБ в Плевен Ивайло Московски. Когато през 2011 г. Народното събрание за пръв път гласуваше кандидатурата му за министър, Румен Петков, който пък тогава беше депутат от БСП, заяви от трибуната: „Не мога да гласувам против сина на своя стар партиен другар!“ /epicenter.bg/

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти”

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!