Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Ласкин: Гнус ме е от жаждата за властолюбие в тази страна! В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен , че заради власт е готова да стане и главен мюфтия… Заради власт! Изроди нахални….

Приятели, мисля, че новоизлезлите листи на някои партии са съставени от Уолт Дисни! Моля ви, гласувайте за приятеля ми Витков-той поне е качествен идиот, а не некачествен. В България има само една партия и тя се казва НДВ ( Накъде Дуа Ветаро)!

Баси продажните ла***яди се изцвъкват от нищото! Толкова ме е гнус от жаждата за властолюбие в тази страна. Мухлясали министри от 90-тото минало, изкачат като кокичета от снега, и то с мухлясали тъпоумни властолюбни жажди и нагло ни припомнят за продажните си личности. Окепазени карикатури на „прехода“ се появяват като херпес. Конформистки ла**а с петполюсно политическо поведение и генетично заложено предателство!

В България, бивш министър на образованието и науката съм сигурен , че заради власт е готова да стане и главен мюфтия… Заради власт! Изроди нахални…. На добър час……

Иван Ласкин, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!