Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Швеция се нуждае от увеличение на данъците, за да плаща на мигрантите – да се готви цяла Европа

Невинните малки пакистанчета, които бягат от Пакистан заради бруталната война в Сирия, ще гладуват ако шведите не работят повече. Същото има опасност да се случи и със цяла Африка бягаща към Европа заради войната в Сирия - страна която повечето от тях не знаят, че дори съществува...

Някой трябва да ги храни тези деца.

„Daily Express“ информира, че шведските данъкоплатци ще видят увеличения в приноса им за да се справят с цената на европейската бежанска криза. Също така, че тези които се нуждаели от държавна социална помощ можело да бъдат принудени на съкращения, ако не бъдат осъществени реформи.

Доклад разкрива, че им отнемало на повече от половината от мигрантите средно около 9 г. за да си намерят работа в страната.

Явно шведите не се чувстват виновни, че трябва да работят за да плащат за добрия живот на тези примати. Нещо подобно на това с българските гои в България и циганите.

В една шведска статия, политиците казват, че интеграцията не работи. И казват там, че трябвало още да бъде направено, защото имало сериозен проблем със справянето, със престъпността в Швеция.

Няма повод за аларма.

Вижте, въпреки че мигрантите стрували една камара пари и интеграцията не работила, в действителност това което се казва в Швеция от политици и една камара организации е, че това, кризата, била нещо добро за икономиката. Причината за проблема бил в това, че местните шведи трябвало да работят много повече, за да имало достатъчно пари да се плаща на тези мигранти. Логично, нали?

А бе, в крайна сметка шведите ще трябва да работят по 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, защото това ще бъде единственият начин да се поддържа неограниченото благосъстояние на ислямската зависимост, завинаги.

А-ха, и всеки бял работещ 24/7 е въплъщение на оптимизираната икономика.

Anony

https://anonybulgaria.wordpress.com 

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Демократично ли е никога да не се попитат гражданите дали искат да посрещнат у дома си африкански и азиатски бежанци; дали искат да се превърнат в малцинство в собствената си страна?

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!