Tyxo.bg counter

ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Шеф на болница: 2000% повече живак във ваксините на Москов! С тях искаше да ваксинираме децата!

Москов, дори не е за съд, той е за разстрел, ако това е вярно!

Москов, дори не е за съд, той е за разстрел, ако това е вярно!

Скандалът с ваксините е чутовен и там бяха направени лични усилия да се покрият нещата от правителството. Има два вида турски ваксини – едната е използвана изцяло от български деца между 0 и 1 година, затова няма да говоря за нея.

Другата, която се спря от прокуратурата – количеството на живак в нея превишава 2000% от максимално разрешеното. Това се готвеше да се приложи върху десетки български деца от министър Москов.

Това разкри пред Би ти ви д-р Дечо Дечев, който беше върнат на директорския пост в болница „Свети Иван Рилски” в София.  Служебният министър д-р Илко Семерджиев лично ми се обади с поканата отново да бъда директор. Целта е да се запази всичко положително, а там, където има проблеми да се премахнат, уточни Дечев.

Част от хората, които преди две години протестираха в моя защита, са били отстранени по преценка на тогавашния принципал Петър Москов, допълни още прясно върнатият на работа директор.

Тези, които твърдят, че има има ефект от пръстовия отпечатък – нека извадят списъка на болниците.

Фактът, че до момента не е показан нито един случай на болница, която е източвала НЗОК по този начин, говори, че няма ефект от този отпечатък. Същото е и за болниците без нарушения просто защото тази система се пробива много лесно, категоричен е Дечев.

ПИК
http://pik.bg/

Ричард Ран преди 20 години: 2 милиона българи трябва да измрат или да идат в чужбина

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни