Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Ще ви разкажа кратка история! Младо 20 годишно българско момиче отива в Англия...

Ще ви разкажа кратка история! Младо 20 годишно българско момиче отива в Англия. Сама. Изгубва се на часа, а той е посред нощ. Изпада в паника, върви по улиците и от стрес започва да си говори сама, като лудите. За лично успокоение. Попада на лошо място, където няма представители на властта. В пристъп на страх, хваща един наркоман легнал и заспал в наркотичен транс на улицата и му казва, че се е изгубила. Момчето става, изтупва мръсните си дрехи, оправя разрошената си коса и полюлявайки се като пиян, лично я придружава до място, където продават карти. Вади от джоба си пари, но не достигат и той прави скандал на момичето зад щанда за да я получи. Получава я и веднага я подарява на нашето момиче, като и начертава с химикал маршрута до мястото, където трябва да отиде. След това пак ляга на бордюра и заспива на мига!

Същото момиче е в Созопол, само няколко месеца по-късно. Отива на квартира, за да изчака там няколко дни свои приятели. Домакинът я настанява срещу 40 лева за вечер и тя си ляга. След 1 час в стаята й влиза момче, което иска да легне на другото легло до нея. Когато тя протестира към домакина, той и казва, че има и по-добри условия, но има и начин да ги получи. Момичето излиза на улицата и изкарва цяла нощ на бордюра. Покрай нея преминават няколко пъти органи на властта, други хора и дори възрастни, но никой не и задава въпроса защо стои в унизително положение на улицата. Това е!

Ще ме попитате какво става с това момиче!? Добре е, чуваме се понякога. Живее в Лондон. Казва, че предпочита да изкара остатъка от живота си с наркомани, в чието сърце все пак живее човек...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!