Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30 нелегални мюсюлмани вече населяват Елин Пелин



Някъде в либерална Европа работеща по въвеждането на ислям и комунизъм за всички

"Да, България" иска глоба за градоначалника Ивайло Симеонов - не спазва закона

Втори ден в Елин Пелин продължават бунтовете срещу нелегално нахлуващи в страната ни мигранти. Местните хора в общината, която е съседна на столичната, не желаят да приемат на своя територия за свои съграждани хора, идващи без документи, преминали границата ни противозаконно. Кметът на град Елин Пелин Ивайло Симеонов лично отказва да настани семейство сирийци в града си и го направи публично. В общината вече били пристигнали и са се настанили в къщите на бедните хора над 30 чужденци без документи за самоличност, което е в противоречие на съществуващото законодателство у нас. Част от тях дори предлагали подкуп, за да получат регистрация и документи. Заради това изникна и бунтът против двойка нелегални мюсюлмани, пратени от държавата там.

За почитателите на комунизма и исляма: Ленин е бил МЮСУЛМАНИН

В 1946-м Ильич пишет статью "Ислам как последняя надежда революции". 

Ленин принял ислам и женился на казашку Зухру. Запрещенное фото Сталиным

Елин Пелин е само на 23 км от столицата, селището е общински център и там живеят не повече от 7000 души. Местните хора, повечето от които са възрастни, са силно обезпокоени и се страхуват от набезите на нелегалните. Това са хора без документи, не е ясно дали не са терористи. Езици не говорят. Не щат работят.

„Това е трети опит да се настаняват „бежанци” в града. Хората гледат телевизия и виждат какво се случва в Харманли, Военна рампа и по света. Затова ги е страх”, обясни пред Нова тв председателят на общинския съвет в Елин Пелин Николай Плещов. Според него, хората не само в района, а изобщо в България са против наложената силом държавна политика от предходното правителство у нас да се заселват съмнителни мигранти без паспорти и никакви документи.

„Хората изпитват страх и омраза”, заяви от своя страна Харалан Александров, социален антрополог.

„Много терористи влязоха в различни страни под прикритата си самоличност на сирийски бежанци”, каза Петя Георгиева от инициативния комитет „За Харманли”. Тя попита риторично защо тези, които твърдят, че бягат от войната в Сирия нямат в себе си документи за самоличност, но имат скъпи телефони и таблети.

Хората в Елин Пелин са категорично против от техните данъци и такси, т.е. от бюджета, да се издържат и подпомагат натрапилите им се мургави преселници. Този порочен регламент е заложен в Постановление 208 на МС от 12 август 2016 г. за заселване на чужденците в български общини.  Корнелия Нинова, която от есента се бори срещу него през уикенда заяви: "Ако служебният кабинет не отмени решението на Борисов, ще го направим веднага след изборите". БСП го жали и пред върховния административен съд.

Докато обаче магистратите се натуткат да се произнесат, опитите за незаконното заселване на нелегални мигранти у нас продължават. Атентатите и терористичните атаки по света – също. Уплашени за своята сигурност и живот българи в Елин Пелин протестират срещу всичко това.

19min.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!