Следвайте "Буднаера" в Телеграм

К. Костадинов: Всеки глас за т.нар. „Обединени патриоти“ е в полза на доубиването на България и българския народ! - Защо съратниците на Валери Симеонов го напускат?

Членовете на т. нар. Патриотичен фронт, Обединени патриоти или както там се казват този месец, си приличат с новородените слепи котета по едно – рано или късно проглеждат.

Това коментира историкът Костадин Костадинов във Фейсбук по повод напускането на патриотите от Димитър Байрактаров.

Дойде време да прогледне и едно от остриетата на ЕТ „Патриоти юнайтед“ – Димитър Байрактаров. В интервю доскорошният депутат обяснява доста интересни неща за Паричния фронт, от които би трябвало да се заинтересува и Главна прокуратура.

Въпросът е кога и избирателите на тази престъпна политико-икономическа групировка ще прогледнат и ще разберат, че всеки глас за т. нар. патриоти е глас в полза на доубиването на България и българския народ. ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО С БАЙРАКТАРОВ, КОЙТО ЗАЯВЯВА: „НАПУСКАМ ПАТРИОТИТЕ, ЗАЩОТО ТАМ НЕЩАТА СА МНОГО ГНИЛИ“, МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ НА ТОЗИ ЛИНК:

https://m.facebook.com/ Бултаймс

Защо съратниците на Валери Симеонов го напускат?

Политици и анализатори тези дни се питат какво се случва в партията на съпредседателя на ПФ Валери Симеонов НФСБ и защо най-приближените му го напускат един по един. Изненадващо тези дни Димитър Байрактаров, депутат, водещ в СКАТ и приближен до Симеонов, обяви, че го напуска с огорчение.

„Аз не знам с кого ще се коалират т.нар. Обединени патриоти, но знам, че единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият с БСП, а третият не могат да го намерят”, коментира активистът на националистите пред медиите.
Преди време тихомълком от публичното пространство се оттегли и друг близък на Валери Симеонов съпредседателят на НФСБ, депутатът и журналистът Валентин Касабов. Той дори вече не води своето авторско предаване Паралакс по кабелната телевизия СКАТ. През последните месеци на парламента сякаш изчезна.

Запознати с политическия живот у нас припомнят, че години наред бургаският предприемач и Волен Сидеров, председателят на Атака, първо бяха ортаци и кумова рода, а после люти противници.

19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!