Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов, водач на БСП в Пловдив: Великата Октомврийска Социалистическа революция «не е нищо друго, освен гнусен еврейски погром, осъществен с еврейски пари, довел до ликвидирането на Руската империя, който факт НЕ заслужава одобрение…»

Проф. Иво Христов, водач на БСП в Пловдив:

«Маркс е стар, прашасал и ненужен, живеем в ново време, в 21 век, постановките му не са актуални, затворете го в скрина и го заключете с катинар», това заяви професорът на среща с млади членове и симпатизанти на БСП, проведена в централата на партията в Пловдив преди няколко месеца в града.
Водачът на листата на БСП за парламентарните избори добави още, че Великата Октомврийска Социалистическа революция «не е нищо друго, освен гнусен еврейски погром, осъществен с еврейски пари, довел до ликвидирането на Руската империя, който факт НЕ заслужава одобрение…».

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Изявленията бяха направени публично в присъствието на Георги Гергов, значителна част от младежкия актив на БСП в Пловдив, както и пред представители на студентската младеж. Направено бе и видео от срещата.

Преди изявленията на проф. Иво Христов представители на младежи от БСП представиха кратък материал за делото на Димитър Благоев.

Парадоксът е, че Димитър Благоев е ортодоксален марксист.

News Front 

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!