Tyxo.bg counter

„Афера“: Скандалната истина защо Радев предпочете „Спартан“-а и отказа услугите на Авиоотряд 28!

Брилянтни източници на АФЕРА от близкия приятелски кръг на Бойко Борисов – „Банкя“ разкриха истината защо президентът ген. Румен Радев не е предпочел правителствения еърбъс и отлетя за Брюксел с военния „Спартан“.

Малко преди да стане президент, ген. Румен Радев е ходил по служебен въпрос при Тодор Коджейков – шеф на правителствения отряд 28, назначен на тази позиция от експремиерът Бойко Методиев Борисов. Брилянтните източници на АФЕРА, близки до „кръга Банкя“, довериха, че на тази среща Коджейков се е държал безобразно с ген. Радев и едва ли не Радев се е почувствал изгонен.

Именно това е станало повод, сега, вече като президент, ген. Радев да не поиска да се качи на правителствения самолет, който е под прякото ръководство на шефа на правителствения отряд 28 Тодор Коджейков, предвид опазването на сигурността си.

Това е голата истина.

Друг е въпроса как дърварски „пиарски“ се опитаха да я скрият медийните пиари на президента. И ако е нямало как да я кажат в прав текст, то има десетки начини, истината да бъде прокарана до обществото, а не да измислят несмаслени тъпни, като „по-евтино било“ пътуването с военния „спартан“, което си е чиста лъжа, и как пътуването със „спартан“-а било „послание към бившите му колеги“. Пиарите на ген. Радев или да ги научат как президента да казва истината на народа си, или поне да ги обучат как като не може да се каже една истина в прав текст, има блестящи маньоври да бъде сведена до обществото и то така, че да бъде пласирана в цялата и пълнота. Като не ви стига пипето как се прави, не е „АФЕРА“ тази, която да ви учи.

И понеже президентът знае също ИСТИНАТА, и понеже не би трябвало да има различия с „АФЕРА“, когато става дума за рязане до кокал там, където има корупция и „други дейности“, а не напудрени фразички за „надграждане“ и „приемственост“ /по Герджиков/, то сега му е времето да бъде разровена издъно цялата дейност на правителствения авиоотряд 28 и на Тодор Коджейков, ама не по герджиковски, а както се прави в Румъния. Без никакво лигавене, защото до този момент всички скандали с правителствения отряд 28 бяха заметени умишлено под килима!

Afera.bg 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни