Tyxo.bg counter

Фейсбук избухна в овации за ветото на президента Радев върху концесиите

Хората коментираха помежду си, че най-после имало някой, който се вслушвал в гласа на гражданите. Някои се размечтаха за президентска партия

Заваляха гръмки коментари, като най-често доминираха поздравленията за решението на президента с лаконичното: "Браво!" "Най-после ще си имаме българин президент!", "Мъжкар", "Гордеем се", "Само така"

Социалната мрежа изригна след новината за наложеното от президента Румен Радев вето върху Закона за концесиите, приет набързо и с малка подкрепа на финала на 43 Народно събрание.
 
Хората коментираха помежду си, че най-после имало някой, който се вслушвал в гласа на гражданите.
Заваляха гръмки коментари, като най-често доминираха поздравленията за решението на президента с лаконичното: "Браво!"
"Най-после ще си имаме българин президент!", "Мъжкар", "Гордеем се", "Само така", радваха се други потребители на социалната мрежа.
 
А имаше и такива, които се размечтаха за президентска партия: "Сега организирай партия България и ще членуваме в нея!"
 
В същото време смях предизвика в социалните мрежи опита на Радан Кънев и "Да, България" да си припишат заслуги за ветото на президента Радев върху Закона за концесиите.

 Една-две минути след 17.00 часа Радан Кънев се похвали в профила си във Фейсбук, че това била голямата победа на неговото обединение "Нова република".

14 минути по-късно, доскорошният му другар, вече съперник, Христо Иванов, се похвали от името на "Да, България" с мейл до медиите, че формацията е написала писмо до президента Румен Радев със същото искане - за вето върху концесиите.

В същото време синдикати и граждански организации призоваха за вето много преди двете състезаващи се формации, основани на гърба на съдебната реформа и станали за смях в съперничеството си за дясното.

epicenter.bg 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни