Следвайте "Буднаера" в Телеграм

800 пъти повече пари за бежанците, отколкото за българските бедняци

Британската преса бясна: На Балканите малтретират мигрантите

Над 120 млн. годишно харчи България за издръжка на „бежанците”. За три години сумата се равнява на общо 362 000 000 лв. Мигрантите, от които над 80% не бягат от война, а търсят кой да ги гледа в ЕС, се ползват с по-голям порцион от болните в Пирогов. Пришълецът държавата го храни за 4,29 лв., а пациентът струва по 3,50 лв. на храноден, проучи „168 часа“. В пъти по-малко се дават за оклад на бездомниците в центровете, където през последните дни те биват спасявани от студа. Срещу 2 млн. за храна в един единствен лагер, 150 000 лв. е годишната сума в дом за настаняване на крайно бедни българи, проучи пък телевизия Алфа. При 120 милиона за бежанци и 150 хиляди за лагер за бедняци, излиза че държавата налива в чужденците 800 пъти повече пари! А не са редки случаите, особено в студове, когато българи буквално измръзват до смърт и едва тогава медиите се сещат да им обърнат внимание. Властите, дори тогава не правят нищо, а са се вцъклили в бежанците, та да не им се скара Меркел нещо.

Въпреки целия този разкош, бежанците непрекъснато се оплакват, и често се бунтуват, като нападат и полицията. За такова нещо, българин би отишъл в затвора. Но не и ако е бежанец. Тогава може да рита и унижава полицаи безнаказано.

На теория около 90 на сто от похарчените за мигрантите средства би следвало да бъдат възстановявани рано или късно на страната от Върховния комисариат по бежанците на ООН и от ЕС. Въпросните организации обаче са във финансов колапс и постоянно измислят причини (напр. санкции и наказания), за да не платят. Така сметката остава за прекаралите се да допуснат мигранти на своя територия. / ГН 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!