Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Бежанците“ претендиращи за убежище се връщат на почивка в страните, от които „бягат“

Въпреки твърденията, че животите им ще бъдат застрашени ако ги принудят да се завърнат в родините си, шокиращо разследване показа, че много от лицата търсещи убежище все пак се завръщат „за кратко“ в родните си места, от които са „избягали“ преди това.

Говорител на германската федерална служба по заетостта потвърди като каза, че: „Има такива случаи.“

Новината, която засилва още повече нарастващия проблем, причинен от факта, че на бежанците се позволява да напускат страната за 21 дни в годината, беше разкрита от „Die Welt am Sonntag“, водещ немски вестник.

Депутатът Армин Шустер пък заяви по темата, че: „Ако е вярно, човек направо остава без думи.“

Вярно е, драги.

НАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ

Всички знаем, че е вярно. Всичко, което чуваме за тези примати, винаги знаем, че е вярно. Където и да е.

Този проблем също го има и в Холандия, където правителството се бори да наложи някакъв контрол. В Швейцария също беше подаден сигнал относно същите проблеми, където десетки лица търсещи убежище, и които очевидно се появиха в страната без пукната пара след „бягството“ си от т.нар. военни зони, сега летят на ваканция обратно.

Германски служители вече започнали разследване, за да се справят с „бежанците“ пътуващи обратно към страните, от които преди това са избягали.

За бедствената мигрантска политика на Ангела Меркел, германският канцлер беше изтласкана на трето място, на изборите в родната й област Мекленбург-Западна Померания, от анти-мигрантската алтернативна партия AfD.

Всичко е много пошло. Прекалено огромно е вече. Хората просто не може да им го побере ума. Това е част от чифутския план.

anonybulgaria.wordpress.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!