Tyxo.bg counter

Президентът Радев разгроми досегашното управление на ГЕРБ и присъдружни компаньони: Зад уж финансовата устойчивост на държавата се крие гурбета на милиони българи и тоталната корупция, която цари в държавата

В речта си след полагане на клетвата, новият президент ген. Румен Радев буквално разгроми всички области на досегашното управление на ГЕРБ и присъдружните му компаньони.

В речта си Радев маркира всички области на управлението на ГЕРБ и компаньони – от здравеопазване, образование, социална политика през потъналата в корупция съдебна система. Радев заяви, че зад уж финансовата устойчивост на държавата се крие гурбета на милиони българи и тоталната корупция, която цари в държавата, както и сред бизнеса.

Докато говореше ген. Румен Радев, в парламента депутати си приказваха нехайно, жужуха и се хилеха, създавайки „шум“.

Докато говореше ген. Румен Радев, лицето Бойко Методиев Борисов гледаше в тавана, а МВР „Шматка“ му дуднеше, стиснала устнички.

Ген. Радев каза още, че ще използва всички възможности на президентската институция за диалог с всички институции, както и ще стимулира обществени дебати.

Българската външна политика трябва да се прави у нас и да се отстоява навън, тя трябва да печели приятели, а не врагове, каза още Радев. Радев заяви, че е убеден, че „обединена Европа“ трябва да бъде съхранена на всяка цена.

Засилването на конфронтацията между НАТО и Русия е факт, но България не трябва да създава враг, вярвам, че новата американска администрация ще спомогне за решаване на конфликта, заяви Радев.

Гаранатиране на сигурността на България е приоритетната задача, каза още Радев, като подчерта, че в службите за сигурност и МВР не трябва да има политически приоритет на назначения.

„Моето кредо е малко думи, много действия. Имате още една седмица…,“ заключи ген. Радев.

svobodnoslovo.eu 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни