Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Танкове на САЩ идват в България, ще ни пазят от Русия - Западът се страхува от Русия и Трета световна война

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health
публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

В германския пристанищен град Бремерхафен пристигна нова американска танкова бригада. Тя ще подсили страните членки на НАТО от Източна Европа, пише вестник “Вашингтон пост”.

В северния германски град бяха прехвърлени американски танкове, гаубици и стотици бойни машини, които да помогнат за възпирането на възможна руска агресия, посочва изданието. 3500 души наземен персон от Четвърта пехотна дивизия във Форт Карсън, Колорадо, ще бъдат прехвърлени, за да обслужват техниката.

Това е най-новата фаза от операция “Атлантическа решителност” (Atlantic Resolve), в отговор на растящата загриженост на източно- и средноевропейски държави от агресия откъм Русия. Първата спирка на бригадата ще бъде Полша, а след това ще бъде разпръсната в седем страни – от Естония до България. Логистичният център на операцията е в Германия.

Следващият етап от операцията е прехвърляне на авиационна бригада от 60 хеликоптера Chinook и Black Hawk, съпровождани от 1800 души персонал от авиационната база Форт Дръм, Ню Йорк, както и батальон от 24 хеликоптера Apache с 400 души персонал от Форт Блес, Тексас. Целта на тези сили е при евентуална руска агресия да осигурят достатъчно време за цялостна реакция от страна на НАТО.

Новата бригада ще се различава от останалите две бригади на САЩ, дислоцирани в Германия и Италия. Нови казарми в Полша, Румъния, България и страните от Балтика няма да се строят. Личният състав и техниката ще се променят на всеки девет месеца. Бригадата ще бъде разделена на няколко неголеми части, които по-късно в порядък на ротация ще бъдат разположени в различни страни. Чрез такъв подход Вашингтон има намерение да гарантира спазването на основополагащия пакт Русия-НАТО от 1997 г.

Плановете на Пентагона веднага предизвикаха рязката реакция на Кремъл. Както заяви постоянният представител на Русия към НАТО Александър Грушко, те „допълнително усложняват и без това трудните отношения“ между Русия и Североатлантическия алианс. Постоянният представител охарактеризира намеренията на военното ръководство на САЩ като „поредната стъпка, бетонираща прехода на НАТО към конфронтационни схеми на сигурност“. /epicenter.bg/

Западът се страхува от Русия и Трета световна война

Третата световна война може да започне в близко време и светът балансира на границата на най-големия конфликт в историята. Това показва проучване на изследователската компания YouGov, проведено сред жителите на страните от Запада. В изследването са участвали 9000 души от 9 страни, сред които САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Финландия, Норвегия и Швеция.

Анкетираните посочват, че установяването на мира в света през следващите години е малко вероятно, но най-големият международен въоръжен конфликт може да започне скоро. Трета световна война предсказват 64% от американците, във Великобритания - 61%. В подобно развитие не вярват жителите на държавите от Северна Европа, около 39% от датчаните смятат, че за планетата има заплаха от нова световна война.
 
Ръководителят на политическите и социални изследвания в YouGov Антъни Уелс отбелязва, че най-голям страх от конфликт има във Франция и Съединените щати, но по различни причини.
 
Американците обясняват своите страхове от Трета световна война с предстоящото встъпване в длъжност на новоизбрания президент Доналд Тръмп. 59% от американците виждат заплахата от Русия. От Москва се опасяват и британците -71%. Франция се страхува от тероризма, над 81% от анкетираните смятат, че нови атаки се очакват в страната в близко бъдеще. Френската общественост е малко вероятно да види заплаха в лицето на Русия.

epicenter.bg

Шефът на Raiffeisenbank: САЩ ще се борят с Русия до последния европеец

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

Рокфелер: Мир между САЩ и Русия никога няма да има. Третата световна война е неизбежна

Носителят на Нобелова награда за мир, който бомбардира седем държави…

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health
публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Да не забравяме: Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!