Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕС забранява снежните човеци, били „расизъм“…

Мислехме, че със забраната на православието, а преди това и на кръщавките, ЕС няма накъде по-надолу да слезе в либералното скудоумие. Но ето, че има. Внесена е резолюция от група депутати от зелените и либералите, за... въвеждане на правила при правене на снежен човек. Идеята е напълно да се забрани настоящият модел, при който снежните човеци са само и единствено бели. Вместо това, който прави такава фигура, ще трябва да направи минимум още 2 човека, като те да са съответно черен и жълтеещ. Така ще има равнопоставеност, твърдят вносителите. В момента снежните човеци тотално пропагандират превъзходството на бялата раса, това води до разделение в обществото и накърнява чувствата на другите раси.

Който не спазва новата регулация, ще бъде наказват с глоба до 5000 евро. Ако е дете, глобата ще се дължи от родителите, пише още в проекта.

"Това е окончателното разложение на Европейския съюз" - така полският евродепутат Марек Дуда (консервативен католик) коментира проекта. Дуда е член на комисията по мултикултурните въпроси, където първо трябва да мине резолюцията. "Прекръстих се и се моля някога разумът да се върне в главите ни", допълни Дуда.

Твърди се, че идеята е срещнала съпротива и от китайски и японски представители, в частта и за "жълтите снежни човеци". Хората са разтревожени, че най-разпространеният начин за оцветяване на снега в жълто не е много престижен, и по този начин направени скулптури ще са абсолютна гавра с цялата жълта раса.

Предните 2 подобни абсурдни резолюции не минаха. Кръщавките все още не са забранени в ЕС, след като новината предизвика вълна от възмущения в католическа Италия. Православието също отпадна от списъка на "терористичните идеологии", където го бяха добавили. Явно обаче духът на либерализма е жив, и проект след проект, превръща Европа в най-голямото посмешище в историята...

ГН 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!