Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вземаш 3 деца от майка, че нямала пари, даваш ги и на цигани, и после плащаш 1500 лв. на 3 приемни семейства да ги гледат...

Странна държава. Вземаш 3 деца от безработна майка, че нямала пари и после плащаш по 500 лв. на месец на 3 приемни семейства, за да ги гледат. Мисля, че с 1500 лв. и майката може сама да си ги гледа...
Да допълня и, че разделянето на децата е абсюлотна перверзия. Децата не се делят никога, при развод остават при единия родител. Този аритметичен подход да разпределят децата при различни семейства показва пълното бездушие на западния тип социална администрация, която ни стовариха...
Ето това е западът - чиновници притежават вече и децата ни...
ГН

Реакции от Фейсбук:

Ало, премиер Каракачанов, да питам защо на българките им отнемат децата заради липса на пари, а на циганките им дават пари, за да не им вземат децата. Ало, премиер и патриот Каракачанов, къде сте... (телефонът дава заето)... :)
---
На циганките им дават пари, и не им взимат децата от гетото. На българките - вземат им децата, и никакви пари...

---
На запад се говори за печалба, 
обществото и семейството са отживелица! 
Те се раждат такива, социализмът за тях е по - лош от фашизма !
Баните си гонят лихвите ,големите компании печалбите ,а нормалните хора почти са на изчезване !

---
Много точен коментар! На времето са ме шамаросва ли мама и тате, ама пусто все бяха прави !А Митете знае ли какви ядове ще бере на запад , ако детето му се оплаче в полицията ,че го е шамаросал баща му! Големи , ама много големи! Пък то шамар без причина няма! На никой не му е хубаво да си бие детето без причина!
---
Съгласен съм с коментара, с изключение на частта за Запада. Западната цивилизация (към която България безусловно принадлежи) се основава на християнските (в т.ч. семейните) ценности. Този тип социална администрация е продукт на безумното левичарство, което разяжда Европа от края на ВСВ насам.

gudelnews.com 

Взеха детето на бедна българка, дадоха го на ромка

Едно от децата на Даниела е настанено в ромско приемно семейство

но от децата ми е в ромско приемно семейство. Не ми харесва, но пък жената е добра и гледа добре детето, разказа Даниела от Сливен, която бе принудена от беднотия да остави трите си деца в приемни семейства. Пред bTV тя обясни, че останалите две деца са заедно в друго приемно семейство.

Майката вижда децата си 2 пъти месечно. Отначало се е срещала с тях всяка седмица, но й обяснили, че трябва да го прави веднъж на две седмици. Даниела живее под наем и няма работа. Но обясни, че е очаквала отдел "Закрила на детето" да й помогне. "Защо се дават пари на приемни семейства да гледат децата ми, а аз не получавам никакви помощи", попита тя. 

Социалният работник по случая Стоянка Добрева обаче твърди, че Даниела сама е подписала декларация, че не може да се грижи за малките. Действията на отдела били според закона и защитавали правата на децата, тъй като майка им не им осигурявала необходимите условия за живот.

Близките на Даниела твърдят, че тя е добра майка и упрекват социалните, че са ѝ отнели децата. Те призовават институциите да ѝ помогнат да осигури подходящо жилище на децата си.

"Бедни сме, това е най-лошия порок в България, и дори на собствените си деца не можем да помогнем", коментира близка на Даниела.

dnes.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!