Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бежанците са муджахидини, дето воюват от 5 годишни... Затова полицията е с повече жертви от тях...

Интересен въпрос възникна във "Фейсбук" - защо бунтуващите се мигранти в Хармални дадоха по-малко жертви и ранени от полицията? При това полицията се води въоръжена, а те са с голи ръце.

Всъщност отговорът е съвсем прост и от години това се вижда, но се премълчава. Мигрантите не са никакви бежанци, а са обучени бойци, идващи невъоръжени към вражеската територия. Най-вероятно става дума да муджахидини от Афганистан. Това са радикализирани от ЦРУ местни племена, които бяха използвания срещу руските войски. След като СССР се изтегли, те се сбиха помежду си, а после от тях излязоха и най-големите терористи, вкл. Осама Бен Ладен. В Афганистан муджахидините воюват от деца, и един 15-20 годишен такъв си е завършен главорез и убиец. А самата идея да се бяга чак от Афганистан до Европа е абсурдна. Съседните на Афганистан страни са мирни, а така наречените бежанци минават през 6-7 граници, преди да стигнат в България. Граници на МИРНИ страни, в които те не могат дори формално да се обявят за "жертви на война".

Инвазията е съвсем очевидна, а обстоятелството че в България са проникнали професионални войници, които освен да воюват, нищо друго не умеят, означава че държавата ни е в пълна управленска катастрофа.

Полицаите фактически не са подготвени да се бият с подобни врагове. Те не могат да ползват огнестрелно оръжие, и им остават само палки и щитове. Като ония насреща се въоръжат с колове и тояги, и преимуществото дори минава на тяхна страна, заради по-добрата подготовка.

Снощи полицията е овладява положението едва с ползване на гумени куршуми. Това със сигурност ще предизвика сериозни въпроси и критики в цяла Европа. Но фактически те не са имали друг избор. Муджахидините биха ги премазали, ако разчитат само на палки.

Фактически, натресли сме се на доста развалени вече пачи яйца, и от тук насетне вероятно трябва да изграждаме "военно-пленнически" лагери, а не центрове от затворен тип. Лагери, с комендант и военни закони вътре, в каквито се държат опасни субекти като хора, обучени да воюват.

Вероятно е добре и незабавно да се мобилизират всички, които са били на мисии в Афганистан, защото са по-подготвени да работят с такива хора. Контингентът ни следва веднага да се прибере и да му се възложи  да наблюдава псевдо-бежанците.

ГН 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!